Haberler

Resident Evil 4 Remake'in chainsaw demosu Steam'de yayınlandı

Güncelleme:
Abone Ol

Capcom'un geliştirip yayınladığı Resident Evil 4, lansmanına iki hafta kala oynanabilir demosu Steam'de yayınlandı. Capcom Spotlight etkinliği sırasında duyurulan "Chinsaw Demosu" 9 Mart'tan itibaren mevcut ve oyuncuların Leon'un köye girdiği bölüme kadar oynamalarına izin verilecek.

Resident Evil 4 Remake'in Chainsaw Demosu sınırlı bir tarihli olmamakla birlikte PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S ve Steam'de yayınlandı.

RESIDENT EVIL 4 REMAKE DEMOSU YAYINLANDI

Etkinlikten önce, geliştirici Resident Evil 4 Remake için bilmeceler, bulmacalar ve oyun için bir ton arka plan hikâyesi içeren bir teaser web sitesi yayınladı. Resident Evil 4 Remake'in Chainsaw Demosu, yaklaşık 20 dakika sürmektedir.

Resident Evil 4 Remake, 24 Mart'ta PC, PS5, PS4 ve Xbox Series X|S için yayınlanacak. PS VR2 için ücretsiz bir VR modu da geliştiriliyor.

Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

Ayrıca Resident Evil 4 Remake'in demosunun yayınlanmasıyla beraber oyunun Steam'deki Türkiye fiyatına zam geldi. Resident Evil 4 Remake, Steam'de yüzde 63 zamlandı ve yeni fiyatı bin TL'yi aştı.

Resident Evil 4 Remake'in chainsaw demosu Steam'de yayınlandı

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Resident Evil 4 Remake Capcom Steam Leon Gamegar Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title