Haberler

S1mple, 1v4 attığı clutch ile IEM Cologne'ye damga vurdu

Güncelleme:
Abone Ol

Counter Strike Global Offensive'in popüler yetenekli oyuncuları arasında yer alan Natus Vincere (NaVi) oyuncusu S1mple, IEM Köln'de dört kişiye karşı attığı AWP clutch ile maça damga vurdu.

Natus Vincere'nin IEM Cologne 2022'nin MOUZ'a karşı açılış maçında profesyonel yetenekli oyuncu S1mple, bir kez daha Mirage haritasında dört kişiye karşı attığı clutch ile tarihin en iyi oyuncuları arasında yer aldığını kanıtladı.

NAVI'nin 24 yaşındaki yetenekli oyuncusu s1mple, MOUZ'a karşı oynadığı 7. raund tek başına dört kişiyi AWP ile öldürmesinin ardından IEM Cologne 2022'ye damga vurdu.

Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

İlk adamı CT spawn'dan Jungle'a giren oyuncuyu AWP ile vurarak oyuna devam eden s1mple, Connector'de dururken Mid'den gelen JOC'u AWP ile no-scope vurdu. Geriye kalan iki MOUZ'lu oyuncu Mirage'de A site bölgesinde diğer iki oyuncuyu da vurarak NAVI'ye yedinci raundı kazandırıyor.

S1mple, Haziran ayında BLAST PremierSpring Finals'daki performansı için 20. HLTV MVP madalyasına layık görüldü. CS: GO tarihinde böyle bir başarıya ulaşan ilk oyuncu oldu.

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title