Haberler

    Şahangiller Espor yeni logosunu duyurdu! "Ejderha Ateşi"

    Güncelleme:
    Abone Ol

    Şahangiller Esports kurucusu Emre Şahan Twitter üzerinden yaptığı açıklamayla yeni organizasyon logosunu tanıtılacağını duyurmuştu. Şahangiller Espor yeni logosu belli oldu. İşte detaylar!

    Espor ekosistemine yeni katılmış olmasına rağmen aldığı başarılarıyla adından söz ettirmeyi başaran Şahangiller Espor yeni logosunu duyurdu.

    "Ejderha Ateşi" ile kavrulmuş yeni logo video ile sosyal medya hesapları üzerinden paylaşıldı. Şahangiller Espor paylaştığı gönderide yeni logoyla ilgili "İşte karşınızda yeni logomuz! Uzun zamandır üzerinde çalıştığımız, ejderha ateşiyle kavrulmuş olan yeni logomuzu sizlere tanıtmaktan mutluluk duyuyoruz. Yeni logomuz ile tüm turnuvalar ve liglerde mücadele etmeye devam ediyor olacağız." açıklamasında bulundu.

    Şahangiller Espor yeni logosunu duyurdu! 'Ejderha Ateşi'

    Logoyla ilgili yapılan yorumlara göz attığımızda ise bazı yorumlar göze çarpıyor. Bazı takipçiler yeni logonun "Turkey 5" logosuna benzediğini öne sürdü. "Turkey 5" logosuna göz attığımızda ise bu yorumun haklılık payı olabileceğini görüyoruz.

    Kaynak: Playerbros / Gamegar

    Şahangiller Espor Haberler

    Bakmadan Geçme

    1000
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title