Haberler

Skyrim, Unreal Engine 5 ile geliştirilseydi nasıl gözükürdü?

Güncelleme:
Abone Ol

Myrkur Games'in Unreal Engine 5 geliştirdiği The Elder Scrolls Skyrim'in Riverwood'unun yeniden tasarlanarak tam bir remastered'ın neler sunabileceğini gösterildi.

Myrkur Games'den Christian Gomm, Unreal Engine 5'te The Elder Scrolls V: Skyrim'in Riverwood (Irmakkoru) bölgesini yeniden düzenledi, yeni teknoloji üzerinde tam bir remaster'ın neler sağlayabileceğini mükemmel bir şekilde gösteren proje oldu.

Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

Son zamanlarda birkaç fan yapımı Unreal Engine 5 projesi çevrimiçi olarak ortaya çıktı. Geçtiğimiz yaz, bir Reddit kullanıcısı Unreal Engine 5'te hayranlık uyandıran Superman projesinin kısa bir klibini yayınladı.

Myrkur Games'te bir çevre sanatçısı olan Christian Gomm, son zamanlarda The Elder Scrolls V: Skyrim'in Riverwood bölgesini Unreal Engine 5'te tekrardan tasarlayıp paylaştı. Yeniden yapım projesi Unreal Engine 5 ve sanallaştırılmış geometri sistemi Nanite tarafından mümkün oldu.

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Unreal Engine Epic Games Bethesda Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title