Haberler

The Last of Us, HBO'nun en popüler ikinci dizi prömiyeri oldu

Güncelleme:
Abone Ol

PlayStation konsollarına özel olarak piyasaya sürülen The Last of Us video oyununun dizi uyarlamasının ilk bölümü HBO'da yayınlandı. HBO'ya göre dizi, Pazar gecesi prömiyeri hem TV'de hem de HBO Max'ta 4,7 milyon izleyici çekerek HBO'nun en popüler ikinci dizi prömiyeri oldu.

The Last Of Us, Boardwalk Empire'ın 2010'da yayınlanan ilk bölümünden (4,81 milyon izleyici) bu yana en çok izlenen ikinci HBO dizisi oldu.

THE LAST OF US, HBO'NUN EN POPÜLER İKİNCİ DİZİ PRÖMİYERİ OLDU

HBO'da yayınlanan The Last Of Us, Game of Thrones House of The Dragon'ın ilk bölümünün prömiyerini geçemedi. House of The Dragon, geçen yıl ilk gecesinde yaklaşık 10 milyon kişi tarafından izlendi. Bu nedenle The Last Of Us, 10 yılı aşkın aradan sonra HBO'nun en popüler ikinci dizi prömiyeri oldu.

Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

Ayrıca The Last of Us'ın Türkiye yayıncısının BluTV olacağı duyurulmasının ardından ise BluTV aboneliklerinde de büyük bir artış yaşandığı tahmin ediliyor.

The Last of Us, HBO'nun en popüler ikinci dizi prömiyeri oldu

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

The Last of Us The Last of Us Playstation HBO Gamegar Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title