Haberler

The Witcher 3: Wild Hunt sistem gereksinimleri neler? The Witcher 3: Wild Hunt kaç GB?

Güncelleme:
Abone Ol

CD Projekt RED tarafından geliştirilen üçüncü şahıs nişancı oyunu The Witcher 3: Wild Hunt milyonlarca oyuncunun tercih ettiği yapımlar arasında yer alıyor. Durum böyle olunca, The Witcher 3: Wild Hunt sistem gereksinimleri en çok araştırılan konular arasında bulunuyor. Peki, The Witcher 3 sistem gereksinimleri nelerdir? The Witcher 3 kaç GB? Detaylar haberimizde...

Oyunseverlerin en beğendiği ve keyif aldığı nişancı oyunları arasında yer alan The Witcher 3: Wild Hunt sistem gereksinimleri oldukça merak ediliyor. Peki, The Witcher 3: Wild Hunt oynamak için nasıl bir PC sistemine sahip olmanız gerekiyor? The Witcher 3: Wild Hunt PC sistem gereksinimleri, önerilen sistem gereksinimleri ve minimum sistem gereksinimleri! The Witcher 3: Wild Hunt kaç GB? Sizler için derledik...

THE WITCHER 3: WILD HUNT SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

The Witcher 3 Wild Hunt'ı en düşük ayarlarda oynamak için Intel Core i5-2500K veya AMD Phenom II X4 940 işlemci, minimum 6 GB RAM ve NVIDIA GeForce GTX 660 veya AMD Radeon HD 7870 ekran kartı gerektirmektedir.

THE WITCHER 3 WILD HUNT MİNİMUM SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

  • İşletim Sistemi Windows 7
  • Ekran Kartı : NVIDIA GeForce GTX 660 veya AMD Radeon HD 7870
  • İşlemci : Intel Core i5-2500Kveya AMD Phenom II X4 940
  • Bellek : 6 GB RAM
  • Depolama : 40 GB boş alan

THE WITCHER 3 WILD HUNT SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

  • İşletim Sistemi : Windows 10
  • Ekran Kartı : NVIDIA GeForce GTX 770 veya AMD Radeon R9 290
  • İşlemci : Intel Core i7-3770 veya AMD FX-8350 4 GHz
  • Bellek : 8 GB RAM
  • Depolama : 40 GB boş alan

THE WITCHER 3: WILD HUNT KAÇ GB?

The Witcher 3: Wild Hunt grafikleri ortalama donanımlı bir PC sistemine sahip olmayı gerektiriyor. Oyunun yüklenmesi için istenilen depolama alanı 40 GB yer kaplamaktadır.

THE WITCHER 3 KAÇ SAAT SÜRÜYOR?

Oyunda at, tekne kullanma gibi özelliklerin yanı sıra "Fast-Travel" adı verilen hızlı seyahat yapma imkânı da vardır. Bu sayede oyuncular önceden gittikleri bölgelere zaman kaybetmeden hızlı bir şekilde gidebilmektedir. Oyunun ana görevleri yaklaşık 50 saat sürmekle beraber yan görevlerle birlikte bu süre 100 saati bulabilmektedir.

Oyun, bir açık dünya oyunudur. Wild Hunt'ın haritası, önceki oyunlarına göre yaklaşık 30 kat daha büyüktür. Ayrıca bir başka açık dünya oyunu olan Grand Theft Auto V'dan ise 1.5 kat büyüktür. Haritanın bir ucundan diğer ucuna at ile gitmek yaklaşık 40 dakika sürmektedir.

The Witcher 3: Wild Hunt sistem gereksinimleri neler? The Witcher 3: Wild Hunt kaç GB?

Kaynak: Haberler.com / Gamegar

Münir Karaloğlu The Witcher The Witcher Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title