Haberler

    Türkiye Espor Futbol Ligi 3. sezon Şampiyonu Galatasaray Espor!

    Güncelleme:
    Abone Ol

    FIFA PRO Clubs'ta birçok takımın kozlarını paylaştığı Türkiye Espor Futbol Ligi'nde son hafta karşılaşmaları tamamlandı. Galatasaray Espor sezon başında gösterdiği müthiş performansın sonucunda şampiyonluğa uzanmayı başardı. Türkiye Espor Futbol Ligi son hafta karşılaşmaları sonuçları! VPF Türkiye Kupası'nda finale çıkan takımlar belli oldu!

    FIFA Pro Clubs'ta birçok takımının mücadele ettiği Türkiye E spor Futbol Ligi'nde son hafta karşılaşmaları bugün sona erdi ve Türkiye E spor Futbol Ligi 3. sezonu Şampiyonu Galatasaray E spor oldu.

    GALATASARAY ESPOR AVERAJ FARKI İLE ŞAMPİYON OLDU!

    İki köklü spor kulübü arasındaki heyecan verici liderlik yarışı son haftaya kadar sürmüştü. Ligin son haftasında Sarı Kırmızılı ekip 75 puana sahipti ve rakibi Trabzonspor'du.

    23 Haziran Çarşamba günü oynanan mücadele 0-0 beraberlikle sonuçlanmış ve Sarı Kırmızılı ekip 76 puan 48 averaj ile lig aşamasını namağlup olarak tamamlamıştı.

    Beşiktaş Esports ise Çaykur Rizespor ile karşı karşıya geldi.

    Bugün (24 Haziran Perşembe) gözler Beşiktaş Esports ve Çaykur Rizespor arasında gerçekleşen mücadeledeydi. Beşiktaş Esports 4-1 kazandı ve 76 puana sahip oldu ancak 47 averaja sahip olduğu için lig aşamasını 2. sırada bitirdi.

    Galatasaray Espor'un şampiyonluğu, TEFL resmi sosyal medya hesapları üzerinden bir video ile kutlandı. Gönderiye göz atmak isterseniz, tıklayarak ulaşabilirsiniz.

    Playerbros ekibi olarak, koca sezonun ardından şampiyon olan Galatasaray Espor'u tebrik ederiz!

    VPF TÜRKİYE KUPASI FİNALİ BELLİ OLDU!

    TEFL, Beşiktaş Esports ve Antalyaspor arasında gerçekleşecek VPG Türkiye Kupası final mücadelesi saat 23.30'da AsistGaming YouTube kanalından canlı olarak yayınlanacak.

    Mücadeleyi canlı olarak izlemek istiyorsanız tıklayınız.

    Kaynak: Playerbros / Gamegar

    Beşiktaş Espor Haberler

    Bakmadan Geçme

    1000
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title