Haberler

Twitter'ın 2022 istatistikleri paylaşıldı! Hakkında 1 buçuk milyar Tweet atılmış

Güncelleme:
Abone Ol

Twitter'ın Oyun İçerik Ortağı Rishi Chadha, Twitter'da 2022'nin ilk yarısı boyunca oyunla ilgili 1,5 milyardan fazla Tweet atıldığını ve oyun hakkında en çok Tweet atan ülkelerinin listesini Twitter Blog sitesinde yayınladı. Rapora göre oyun hakkında en çok Tweet atan ülke ise Japonya oldu.

Twitter Gaming'in 2022'nin ilk yarısı için rekor Tweet atıldığı bildirilmesi üzerine Oyun İçerik Ortağı Chadha, oyun Tweetleri hakkında yıldan yılda artış yaşadığını ve ilk 6 ayda yaklaşık 1,5 milyar Tweet atıldığını bildirdi.

6 AYDA 1 BUÇUK MİLYAR TWEET ATILDI

Oyun İçerik Ortağı Rishi Chadha'nın Twitter Blog'dan yayınladığı rapora göre 2022'nin ilk yarısında oyunlarla ilgili 1,5 milyar Tweet atıldı ve oyun Tweetlerinde yıldan yıla yüzde 36 oranında artış yaşandığı açıklandı.

EN ÇOK KONUŞULAN OYUN BU SENE DE DEĞİŞMEDİ

Bu yılın ilk yarısı hakkında en çok konuşulan oyun, geçen sene olduğu gibi bu sene de Genshin Impact oldu. en çok konuşulan ikinci oyun ise son zamanların popüler kelime bulma oyunu Wordle oldu.

OYUN HAKKINDA EN ÇOK KONUŞAN ÜLKELER

Twitter Gaming raporlarında Twitter'da oyun hakkında en çok konuşan 10 ülkenin listesi paylaşıldı. Listeye göre ilk sırada Japonya yer alırken hemen arkasında sırayla ABD, Güney Kore, Tayland ve Endonezya yer aldı. Listenin devamında ise sırayla Brezilya, Filipinler, Hindistan, Birleşik Krallık ve Meksika bulunuyor.

Twitter'da bu yılın ilk yarısında rekor kırıldı! 1 buçuk milyar Tweet atıldı

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Twitter Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title