Haberler

Xbox Cloud Gaming görüntü kalitesini artırıyor

Güncelleme:
Abone Ol

Bulut oyun ve web tarayıcısı savaşlarında rakiplerine yönelik iki uçlu bir saldırıda bulunan Microsoft, bulut oyun hizmeti Xbox Cloud Gaming için bir görüntü kalitesi güncellemesi olan Clarity Boost'u yayınladı.

Microsoft'un Xbox Cloud Gaming için yayınladığı Clarity Boost'tan yararlanabilmeniz için Microsoft Edge tarayıcısını kullanmanız gerekecektir. Diğer herhangi bir web tarayıcısında işe yaramayan Clarity Boost özelliği sayesinde Microsoft, Edge tarayıcısında kullanım artışı beklemektedir.

Microsoft Edge Canary'yi yükledikten sonra, tarayıcıdaki Xbox Cloud Gaming sitesine gidin, bir oyun başlatın ve ardından '…' simgesini seçin ve bu körsel iyileştirmeleri için Clarity Boost seçeneğini etkinleştirin.

Xbox Program Yöneticisi Milena Gonzalez'e göre Clarity Boost, "Video akışının görsel kalitesini artırmak için bir dizi istemci tarafı ölçeklendirme iyileştirmesi kullanır." Clarity Boost'u sergilemek için kullanılan ekran görüntüsündeki yüz değerinde alınacaksa, bu oldukça büyük bir gelişmedir.

Xbox Cloud Gaming görüntü kalitesini arttırıyor

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Xbox One Xbox 360 xbox Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title