Haberler

1 Çocuk Annesi Kadının Şüpheli Ölümü

Abone Ol

Şanlıurfa'da, 1 çocuk annesi 20 yaşındaki Dilber Karakuş, evinde ölü bulundu.

Şanlıurfa'da, 1 çocuk annesi 20 yaşındaki Dilber Karakuş, evinde ölü bulundu. Yakınlarını yasa boğan kadının şüpheli ölümü üzerine polis soruşturma başlattı.

Olay, saat 03.00 sıralarında Dedeosman Mahallesi'nde meydana geldi. Bir lokantada çalışan 24 yaşındaki Ahmet Karakuş, işini bitirdikten sonra evine gitti. İddiaya göre, evine giden Ahmet Karakuş, eşi Dilber'in oturma odasındaki kanepede yüz üstü yattığını gördü. Seslendiği eşinin uyanmadığını gören ve dokununca nabzının atmadığını anlayan Karakuş, durumu sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine eve gelen sağlık ekipleri, kadının öldüğünü belirleyince durumu polislere iletti. Eve gelen polisler, yaptığı incelemede 4 aylık kızının beşiğinin yanındaki kanepede ölü bulunan Dilber Karakuş'un yakınlarının ifadesine başvurdu. Vücudunda herhangi bir dayak izi bulunmayan kadının, rahatsızlığının da olmadığını saptayan polis, evde yaptığı araştırmada da herhangi bir sonuca ulaşamadı. Ölümü şüpheli bulunan Karakuş'un cesedi, inceleme sonrası otopsi için hastaneye götürülürken, yakınları ise gözyaşına boğuldu. Ağıt yakan Dilber Karakuş'un yakınlarını polisler ve mahalle sakinleri teselli ederken, sinir krizi geçirenlere ise hazır bekletilen ambulansta müdahale edildi.

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgunda yapılan ön otopsisinde ise genç kadının nefessiz kalarak yaşamını yitirdiği belirlendi. Boynunda boğulduğuna dair işaret bulunmayan Dilber Karakuş'un kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için vücudundan alınan örnekler Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Kadının yüz üstü uyuduktan sonra nefessiz kalarak öldüğü, ya da boğulmuş olabileceği ihtimali üzerinde duran polis, olaya ilişkin soruşturmasını sürdürüyor.

(HK/BT) - Şanlıurfa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Karakuş Şanlıurfa Politika Güncel Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title