Haberler

10 Yıllık Aşkı Ölümsüzleştirdiler

Abone Ol

Doğan Koç Limitet Şirketi Sahibi Levent Koç ile Nüans Moda Evi'nin Sahibi Ceyda Duman Hayatlarını Birleştirdi.

Doğan Koç Limitet şirketi sahibi Levent Koç ile Nüans Moda Evi’nin sahibi Ceyda Duman hayatlarını birleştirdi.

DOĞAN Koç Limitet şirketi sahibi Levent Koç ile Nüans Moda Evi’nin sahibi Ceyda Duman 10 yıl önce başlayan aşklarını şık bir düğünle resmiyete döktü. Mart ayında nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımları atan genç aşıklar, düğün adresi olarak Bilkent Otel’i seçti.  Davetlilerin alkışları eşliğinde nikah salonuna giren çiftin heyecanları, konukların gözlerinden kaçmadı. Nikah masasında yerlerini alan çift “Evet” cevaplarını Ersin Duman, Kadri Duman, Halil ve İbrahim Koç şahitliğinde verdi. Genç çiftin nikah memurluğunu ise Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar yaptı. Yaşar, “Karşınızdaki insanın eksiklerini görmek yerine birbirinizi tamamlayın. Türkiye Cumhuriyeti’ne hayırlı evlatlar yetiştirin” diyerek, evlilik cüzdanını geline verdi.

Balayı için Prag’a uçtular

NİKAH sonrası şahitleri ile birlikte hatıra fotoğrafı çektiren çift, mutlu günlerinin tadını doyasıya eğlenerek çıkardı. Renkli geçen düğünde sahneye ilk olarak Solist Figen çıktı. Sahneye çıkan bir diğer isim Onur Şan oldu. Genç çift balayı için Prag, Viyana, Budapeşte’ye gitti.   

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title