Haberler

11 Kişiye Mezar Olan Jetin Bakım ve Ruhsatında Sorun Olmadığı Ortaya Çıktı

Güncelleme:
Abone Ol

Mina Başaran ve 10 kişinin öldüğü kazada Türk heyetin raporuna göre düşen özel jetin bakım ve ruhsatında sorun olmadığı, pilot ve hostesin de alkollü olmadığı öğrenildi.

Dubai'de bekarlığa veda partisi düzenleyen Mina Başaran ve arkadaşları Türkiye'ye dönerken İran üzerinde oldukları özel jet düşmüş 11 kişi hayatını kaybetmişti. Pilotun cesedinin hala kayıp olduğu kazada uzmanların yaptığı araştırmaya göre uçağın bakım ve ruhsatında herhangi bir sorun tespit edilmediği ortaya çıktı.

DÜŞEN JETİN BAKIM VE RUHSATINDA SORUN ÇIKMADI

Dubai'de Mina Başaran ve 7 arkadaşının bekarlığa veda partisi sonrası Türkiye'ye dönerken İran'da 11 Mart'ta düşen özel jetle ilgili ilk rapor hazırlandı. Bölgede inceleme yapan Kaza Araştırma ve İnceleme Kurulu ve Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü uzmanları, uçağın bakım ve ruhsatında herhangi bir sorun tespit edilmediğini bildirdi.

Yapılan testler neticesinde ise uçağın ikinci pilotu Melike Kuvvet ve hostes Eda Uslu'da alkol ve toksik maddeye rastlanmadı.

NEVRUZ BAYRAMI NEDENİYLE KAYIP PİLOTUN ARAMASI DURDURULDU

Öte yandan İran'da 21 Mart-1 Nisan tarihleri arası Nevruz bayramı olarak kutlandığından bölgede çalışmalara ara verildiği, 2 Nisan itibariyle cenazesi bulunamayan pilot Beril Gebeş'e ilişkin de çalışmaların yeniden başlatılacağı öğrenildi.

"SİENA BEBEĞİN HER ZAMAN KOCAMAN BİR AİLESİ OLACAK"

Bu arada kazada hayatını kaybeden Liana Hananel'in kızı Siena ile fotoğrafını paylaşan arkadaşı Hande Gülşen, "Canım Lily'im. Keşke kelimelere sığsa sana olan özlem ve sevgimiz.

Siena bebeğin her zaman kocaman bir ailesi olacak. Bizden uzakta olsan da anılarımızla her gün seni yaşatıyor olacağız" notunu yazdı. Bu duygusal mesaj, binlerce kişi tarafından beğeni aldı.

(Kaynak: Takvim)

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü Türkiye Dubai İran 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (16)

tansu beyarhan:

lanet gelsin, nasıl müslüman ülkesiniz bunlar nasıl şehit die anılır. . . . ak parti reziliğini gözler önüne serdi resmen, KADINLARIN YERİ EVİDİR VE ERKEĞİN DE KADINLAR ÜZERİNDE HAKKI VARDIR. . . . VE HER KOCADA KADINA BAKMAKLA YÜKÜMLÜDÜR. . . . . KADININ BAŞKA ERKEĞİN YANINDA ÇALIŞMASI HARAMDIR BU KESİNDİR. . . . . ÇALIŞAN BİR ORTAMDA KADININ MUTLAKA BİR YERİ AÇIKTIR AYNI ŞEKİLDE ERKEĞİNDE . . . . KADIN ERKEK HER DAİMDA OYNAŞIR. . . . .

Yanıtla91
DOKTOR HANIM:

akparti ile ne alakası var . . daha doğrusu bunun siyasetle ne alakası var ? Allah aşkına saçmalamayı kesin artık ya . . herkes istediğini yapmaktadır. suudilerin kanunları geçerli değil ülkemizde . . şimdi sana yobaz diyenlar olacak ki bencede haklılar

13
ufo:

GINAAAA GELDİ BU HABERDEN UÇAĞI DÜŞÜRÜLEN BİLİM ADAMLARIMIZI DEVLET ADAMLARIMIZI KOMUTANLARIMIZI BU KADAR HABER YAPMADINIZ Bİ ARASTRIN BAKALIM ONLARI HABER YAPIN . . .

Yanıtla54
LAĞAM ÇUKURU:

Keza Muhsi Yazıcıoğlu''nun helikopterinin düşmesi olayı da gün yüzüne çıkarılmalı artık.

14
mehmet güler:

pilotu bulamıyorlar sonra da alkollü değil diyor ben anlamadımzaten yayınlamayacaksınız

Yanıtla08
hhhh:

2. pilottan bahsediliyor

00
xxx:

ikinci pilot olan Melike Kuvvet ve hostes Eda Uslu yapılan testlerde alkol bulunmamış. Kaptan pilot Beril Gebeş hala kayıp

00
MAHİR:

yinede ben bir vatandaş olarak bu uçağın düşmesinde tuhaflıklar var diye düşünüyorum

Yanıtla08
HADİ CANIM:

ADAM HAKLI BEYLER: SONUÇTA BU ARKADAŞLAR ATOM MÜHENDİSİ :)

00
Ad:

Neden herkes araba kazasini kabul ediyorda ucak kazasini kabullemek istemiyor bu insanlarin miyade dolmus bir sekilde oleceklermis böyle oldüler allahratmet etsinin ailelerine sabir versin diyecek bir sey yok ecel geldimi yiyecek ekmegin kalmadimi er veyatta gec gidecegiz

Yanıtla05
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title