Haberler

Bölge Halkının Kurtarmak için Seferber Olduğu 11 Yaşındaki Mehmet Mete'nin Son Anları

Güncelleme:
Abone Ol

Silopi'de evine isabet eden tank mermisi ile hayatını kaybeden 11 yaşındaki Mehmet Mete'nin sağlık görevlilerine ulaştırılmaya çalışıldığı anların görüntüleri ortaya çıktı.

Şırnak'da tank destekli operasyonların yoğunlaşdığı iki ilçeden biri olan Silopi'den evlerine isabet eden tank mermisi sonucu hayatını kaybeden 11 yaşındaki Mehmet Mete'nin vurulma anından hemen sonraki dakikalara ait görüntüleri ortaya çıktı.

Görüntülerde, silah seslerini duyan aile bireylerinin kucaklarında küçük Mehmet'in bedeni ile bir duvar dibine sindiği görülüyor. Bazı aile bireylerinin küçük çocuğun cansı bedenine bakarak ağlaması ise yürekleri dağladı.

SOKAKLARDA İÇ SAVAŞ MANZARASI

Evine isabet eden tank mermisinden kopan şarpnel parçasının başına isabet etmesi sonucu ölen 11 yaşındaki Mehmetin, DİHA muhabiri tarafından görüntülen son anları ortaya çıktı. Görüntülerde, Mehmet Mete'nin naaşı aile bireyleri tarafından battaniyelere sarılı bir şekilde, sağlık ekiplerine ulaştırılmaya çalışılıyor. Bu esnada sokağa çıkma yasağı olan Silopi'nin sokaklarındaki iç savaş manzarası göze çapıyor.

BEYAZ BAYRAKLA TAŞIDILAR

Zaman zaman boş sokak aralarında duran ve çömelen aile bireylerinin dakikalarca sağlık ekiplerine ulaşmaya çalıştığı görülüyor. Grubun önünde ise bir kadının sopaya bağladığı bir beyaz bayrağı taşıdığı görülüyor.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Mehmet Mete 3-sayfa Silopi Şırnak 3.Sayfa Yerel Yaşam Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (144)

AKP ZİHNİYETİ:

İŞTE ESAD ZİHNİYETİ BUDUR. . YAZIKLAR EYYYYYY ZALİM AKP. . .

Yanıtla3555
sinir:

Bu cocugun ölmesine sebep olanlara, sevinenlere yüce Allah ayni aciyi yasatsin. Katil devlet!

Yanıtla2153
kasım:

ALLAHIM Bu acıyı kürtlere yaşatanların evladında sen o şekile getir bu mübarek gece hatrına

Yanıtla1749
Ayhan:

Siz sözde müslümanlar tarihten buyana kürtlere katliam yapmasaiydiniz ne pkk ne kdp nede pyd cikar idi . sucu Oma buna atmayin

Yanıtla3325
Ayhan:

Filistinde bir cocuk. vuruldumu tüm. müslümanlar haykiriyor . sözkonusu kürt oldumu Zit yok. vay bekesemin , Vay lemine

Yanıtla3819
alcaklar:

bu hayırlı gece inş cumhurbaskanı ve yandaşlarının cocuklarıda bu halde caresiz ölürler kefen bulamazlar inş rabbim bu zülmü yapanları kahhar ismiyle kahretsin. bu cocugun ahı kalmaz sizde merak etmeyin bir bu dünyanın diğer tarafı var zalimler için yaşasın cehhenem

Yanıtla1329
Adınızı Yazın:

israil yanınızda halt etmiş

Yanıtla1228
Allah bin sefer bu tayipbin belasini versin bu ülk:

Halk

Yanıtla1030
dost Mobil-ANDROID:

tank mermisi bayan küçülmüş ki çocuk yaralı hep yalan bundan iki ay once orlarda ne tank vardı nede asker rahat duracaksin kimse kusura bakmasın

Yanıtla1028
hurkan:

nerde filistin sevdalilari nerde rabiacilar nerde katil esed deyip bagiranlar nerde kardesler nerde din kardesleri nerdeler allah belanizi versin

Yanıtla533
Tüm 144 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title