Haberler

12'nci Takı, Gümüş, Mücevher ve Saat Fuarı

Abone Ol

Gold Antalya 12'nci Takı, Gümüş, Mücevher ve Saat Fuarı'nın Açılışı Sabancı Ailesi'nin Katılımıyla Yapıldı

Gold Antalya 12'nci Takı, Gümüş, Mücevher ve Saat Fuarı'nın açılışı Sabancı Ailesi'nin katılımıyla yapıldı Antalya Cam Piramit'te Kuyumcular Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından düzenlenen Gold Antalya 12'nci Takı, Gümüş, Mücevher ve Saat Fuarı'nın açılış törenine Antalya Vali Yardımcısı Sedat Oktar, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, merhum iş adamı Sakıp Sabancı'nın eşi Türkan Sabancı ile kızları Sevil ve Dilek Sabancı katıldı. Fuarın açılış konuşmasını yapan Kuyumcular Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Orhan Tolunay, "Antalya takı sektörü için çok büyük bir pazar. Antalya, 8 milyon turistle kuyumcu sektörü için büyük bir potansiyele sahip. Bizde bu fuarı turizm sezonu öncesinde açıyoruz. Turizmcileri kuyum sektörünün temsilcileriyle buluşturuyoruz" dedi.

Törende konuşan Türkan Sabancı ise, "Antalya'nın bende çok güzel hatıraları var. Fuarın düzenlendiği Cam Piramit'in açılışını eşim Sakıp Sabancı ile yapmıştık. Yıllar sonra yine burada olmak bana çok mutluluk verdi. Bir kadın olarak bu fuarda birkaç saatimi geçirebilirim" diye konuştu.

Törenin ardından Sabancı Ailesi takı stantlarını gezdi.

(SE-CE-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title