Haberler

12. Fanta Gençlik Festivali Kayseri'yi Salladı

Güncelleme:
Abone Ol

Bu yıl 14 Ağustos'ta yola çıkan 12. Fanta Gençlik Festivali kapsamındaki konser, Kayseri Sümer Tesisleri'nde gerçekleşti.

Fanta, gittiği her şehire eğlenceyi taşımaya devam ediyor!

Türkiye'de 12 yıldır aralıksız süre gelen tek müzik festivali olma özelliğini taşıyan ve bu yıl 14 Ağustos'ta yola çıkan 12. Fanta Gençlik Festivali kapsamındaki 11. konser, Kayseri Sümer Tesisleri'nde gerçekleşti. Gün boyunca festival alanındaki Masa Hokeyi, Dengeli Portakal, Dev Tetris, Fanta Tilt gibi birbirinden farklı ve ilgi çekici 13 oyunla eğlenceye doyan 50.000 kişi, akşam gerçekleşen konserler ile de unutulmaz bir gece yaşadı.

Türkiye'nin en popüler moda blogger'ı Buse Terim, Kayseri'de gerçekleşen etkinlikte, festival alanını ziyaret ederek, alandan en beğendiği festival modası stillerini sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaşmaya devam etti.

Türkiye'nin en sevilen sanatçılarından Kenan Doğulu, Şebnem Ferah ve Emre Aydın, konser süresince katılımcılara müzik şöleni yaşattı.

Kenan Doğulu Hayranlarını Güldürdü

'Kayseri'ye yıllardır geliyoruz, yıllardır aynı güzelliktesiniz.' diyerek konserine başlayan sanatçı, 'Yaparım Bilirsin' parçasında orkestrayı susturarak, şarkının nakarat kısmını iki kez ard arda hayranlarına okuttu. 'Eğer güzel okursanız, hepinize albüm yapacağım.' diyen Kenan Doğulu, dinleyenleri güldürdü. Konser sırasında en sevilen parçalarından bazılarını kardeşi Ozan Doğulu'nun yanında seslendiren sanatçı, festivalin en coşkulu konserlerinden birini verdi.

Şebnem Ferah'a 50.000 Kişilik Dev Koro

50.000 kişilik dev koronun coşkulu katılımı, her şarkıda daha da artarken sanatçı, 'Yağmurlar' parçasının nakaratını hayranlarına okuttu. Şebnem Ferah, konserini bir ritüel haline gelen 'Bu Aşk Fazla Sana' şarkısını söyleyerek tamamladı.

Bu Kez, Emre Aydın Hayranlarını Alkışladı

Kayseri dinleyicisinin coşkusuna, konser süresince bol bol teşekkür ederek cevap veren sanatçı, 'Soğuk Odalar' şarkısının nakaratını hayranlarıyla seslendirdi. 'Biz bu şarkıları kendimiz için yazmıyoruz; bu şarkıları sizinle beraber seslendirmek, dünyadaki en güzel mutluluk.' diyerek, 'Beni Biraz Böyle Hatırla' şarkısında, sevenlerine eliyle kalp işareti yaparak sevgisini paylaştı.

Festival yoluna, 5 Eylül'de Ankara Eski Hipodrom'da gerçekleşecek konserle devam edecek.

Fanta Gençlik Festivali Rotası

5 Eylül ' Ankara / Hipodrom, 7 Eylül ' Antalya / Beach Park, 10 Eylül ' Konya / M1 Tepe AVM Otoparkı, 12 Eylül ' Denizli / Pamukkale Üniversitesi ve 14 Eylül ? İstanbul / Santralİstanbul.

Festivali Nasıl İzleyebilirsiniz?

FANTA Gençlik Festivali'ne katılmak için FANTA ürünlerinin üzerindeki renkli açma halkalarından veya kapaklardan toplam 10 puan toplayarak festival süresince anlaşmalı davetiye dağıtım noktalarından veya festival günü, festivalin yapılacağı mekanın kapısından davetiyenizi alabilirsiniz.

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Kayseri Eylül Fanta Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title