Haberler

Girdikleri daireden 120 bin TL'lik altın çalan hırsızlardan mal sahibine utanmaz ima: Evin ortasına sürahi bıraktılar

Güncelleme:
Abone Ol

İstanbul'da girdikleri evden 120 bin TL'lik altın ve ziynet eşyası çalan hırsızlar, çıkarken evin ortasına içi su dolu sürahi bıraktı. Ev sahibi Şebnem Güzel, "Üstüne su için demeye getirmişler" ifadelerini kullandı.

Üsküdar'da gözlerine kestirdikleri evden 120 bin TL'lik altın ve ziynet eşyası çalan hırsızların, işleri bittikten sonra ev sahiplerine "Üstüne bir bardak su için" diye bıraktıkları sürahi, ev sahiplerini çileden çıkardı. Kamera kayıtlarına da yansıyan görüntülerde, şahısların ziynet eşyalarını çaldıktan sonra kayıplara karıştığı görüldü. Hırsızları arama çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

HIRSIZLARDAN BİRİ KADIN

Geçtiğimiz hafta Pazartesi günü öğle saatlerinde Acıbadem Mahallesi'nde biri kadın iki kişi, önce 4 katlı binanın giriş kapısını kartla açmaya çalıştı. Kapıyı açmakta başarısız olan ikili, bir süre bekledikten sonra binadan çöp atmak için bir kişinin çıkmasını fırsat bilerek açılan kapıdan içeriye girdi. Binaya girdikten sonra kapıları tek tek kontrol eden 2 kişi, 3. katta bulunan dairenin kapı kilidini kırdı. İçeri giren hırsızlar, Şebnem Güzel ve ailesine ait ziynet eşyalarını çalarak kayıplara karıştı.

Girdikleri daireden 120 bin TL'lik altın çalan hırsızlardan mal sahibine utanmaz ima: Evin ortasına sürahi bıraktılar

TAKI KUTULARININ YANINA SÜRAHİ BIRAKTILAR

Hırsızlar yaklaşık 120 bin liralık ziynet eşyalarını çaldıktan sonra ilginç bir yola başvurdular. Hırsızlar, boşalttıkları takı kutularının yanına mutfaktan aldıkları su dolu sürahiyi bırakarak daireden ayrıldılar. Şüphelilerin binaya giriş ve çıkışları anları ile şüphelilerden birinin kartla dış kapıyı açmaya çalışması güvenlik kamerasına yansıdı. Hırsızların soğuk kanlı oldukları görüldü.

Girdikleri daireden 120 bin TL'lik altın çalan hırsızlardan mal sahibine utanmaz ima: Evin ortasına sürahi bıraktılar

"20 DAKİKA İÇİNDE PATLATIYORLAR"

Şebnem Güzel "Yaklaşık iki üç ay önce taşındık. Taşındığım için bütün ziynet eşyalarımı kayınvalideme getirdim. Hem ev yeni olduğu için hem de yakın zamanda tatile çıkacağım için. Kayınvalidem çarşıya gittiğinde 20 dakika içinde kilidi patlatıyorlar ve bütün evi soyuyorlar. Hem kayınvalidemin, hem benim ziynet eşyalarımın hepsi gidiyor. Küpelerim, bilekliklerim, kolyelerim, kayınvalidemin keza öyle. Kayınpederimin saatleri, benim saatlerim. Hepsi gidiyor. Yaklaşık 120 bin lirayı aşkın maddi kaybımız var. Yapanların en kısa zamanda bulunmasını istiyoruz" dedi.

Girdikleri daireden 120 bin TL'lik altın çalan hırsızlardan mal sahibine utanmaz ima: Evin ortasına sürahi bıraktılar

"ÜSTÜNE BİR BARDAK SU İÇİN DEMEYE GETİRMİŞLER"

Hırsızların binaya girme anlarına da değinen Güzel, "Bunlar iki kişi sevgili gibi el ele tutuşup geliyorlar. Alt kapıyı önce kartla açmaya çalışıyorlar, açamıyorlar, biraz bekliyorlar. Komşularımızdan biri çöp çıkartmaya, dışarıya çıkıyor. O çıkarken kapıyı tutup bunlar giriyorlar içeriye. Sanırım en zayıf kapıda bizim kapımız olduğu için burayı tercih ediyorlar. Kilidi patlatıyorlar. Öyle giriyorlar içeriye. Bütün ziynet eşyalarımızın kutuları, kapı girişine yığılmış. Kutuların yanına bir de mutfaktan su dolu bir sürahi getirilmiş. Üstüne bir bardak su için demeye getirmişler şeklinde konuştu. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Girdikleri daireden 120 bin TL'lik altın çalan hırsızlardan mal sahibine utanmaz ima: Evin ortasına sürahi bıraktılar

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Acıbadem Mahallesi Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (10)

Murat Vural:

Türkiye'de gayrimeşru iş yapan insanlara hakkıyla ceza verilemediğinden suç işlemek bu ülkede sıradan adiyattan bir iş gibi görünüyor. Demekki herkes kendi adaletini kendisi sağlamak zorundadır. Peygamber efendimiz birgün sahabelerine şöyle söylemiştir . Eğer hırsızlık yapan kızım Fatımada olsa onun bile elini keserim diyerek bu konuda nekadar tavizsiz hareket edilmesi gerektiğini göstermiştir . ???? NOKTA ????

Yanıtla758
EMRE AVCI:

Ağzına sağlık

119
Hakan Demir:

Yazmayım diyorumda herkes Allahın emirlerini kafasına göre yorumluyor. Murat bir hadisle adaletten bahsetmis. Peki emir ne belli. Alimlere göre bu emri yerine getirmek daha dogrusu getirmemek icin bir sürü bükücü var. İnsanlar müslümansa zaten hırsızlık yapmamalı. Kanada gibi yapacaksın.ikinci kez hırsızliktan yakalani 30/40 yil atiyor. Bir insan iki defa hataylahırsızlık yapamaz. Bizde ne iktidar ne muhalefet tck ve cmuk a bir laf etmiyor

00
İlhan bal:

Yakalanınca 2 sinin ipretlik olsun diye kesin kolunu bak bakayım yapan kaç kere düşünecek ülkemizde ceza yok olmadığı için milletin parasına konuyorlar adiler

Yanıtla251
VAHAP YILMAZ :

Dün haberlerde Afganistan'da Taliban bir hırsızı kent meydanında birşey yapmadan sadece sergiledi. Turkiye'de insan hakları diye ah vah ettiler. Hırsızı sergilediği için herkes Taliban'a saydırdı.. Olay Turkiye'de olunca ise herkes hırsızı asin kesin, cezalar yetersiz diyor. Komiksiniz...:)))

Yanıtla740
Okan Kocabas:

Türkiye de ne Adalet ne Kanunlar var maalesef.Bu kadar Kadın cinayeti çocuk tecavüzleri yaşanıyor ve hala Kanunlar değişipte Namuslu insanları koruyup Namusuzları içeri attırmıyor.

Yanıtla037
Ozzy Bjk:

Niye bankaya koymuyorsunuz? Yıllık kasa kira parasına değdi mi? Az da değilmiş altınlarınız, üzüldüm. Eee akıllanmışsınızdır artık, bizim Türk milletinin illa başına iş gelecek ondan sonra önlem alırlar. Neyse bi su için artık üstüne . Çok geçmiş olsun, düşmanıma vermesin çok kötü bir durum. İnşallah bulursunuz!

Yanıtla1612
EMRE AVCI:

Hırsızın hic mi suçu yok diyor ya Nasrettin Hoca. Bu ulkede senin zihniyetinde hukukçular olduğu için hakli olan hakkini alamiyor. Kanunlarimiz sucluyu korur masumları ezer. Bu yakaladığın adamlarin ellerini kes. Boyunlarina yazi yaz hirsizliktan kesildi diye. Bak bakalim bir daha kimse yapabiliyor mu

210
Mikail arman:

Kardeşim bu günkü Adalet sistemi, yani insanın yaptığı hukuk sistemi mağdurları maalesef korumaktan aciz bir sistemdir. Yüce ALLAH'ın Îslâm hukukunda ise zerre kadar haşa eksiklik yoktur.Zaten öyle adil ve tüm bireylerin sosyal güvenceyle yaşadığı düzende zaten sosyal adalet esastır.Yoksulluk yok denecek noktada az olur.Kimse, kimsenin malına ve canına kastedmeye tevessül ve cesaret edemez.Çoğu insan bunları bilmediği için veya egosunun kolaylığı için Îslâm hukukunu yanlış algılıyor.

Yanıtla714
Hakan Demir:

Hayber kalesi fethi ve sonrası islamın mükemmelligini anlatmaya yeter

Yanıtla22
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title