Haberler

1200 Öğrenciye Lc Wakiki'den Giyim Yardımı

Güncelleme:
Abone Ol

Tillo da öğrenim gören 1200 öğrencimize LCWakiki firması tarafından giyim yardımı yapıldı.

Eğitime destek kampanyası kapsamında, Aydınlar ( Tillo ) Kaymakamlığının girişimleri üzerine, LC Waikiki firması tarafından finanse edilen 1200 takım giyim malzemesi, Tillo'daki eğitim kurumlarında öğrenim gören merkez ve köy ilköğretim öğrencilerine dağıtıldı.

İbrahim Hakkı ilköğretim okulunda yapılan programa; Vali Ahmet Aydın,İlçe Kaymakamı Ahmet Yıldız, Tillo belediye başkanı Mesut Memduhoğlu, Siirt Ticaret ve sanayi Odası başkan vekili F. Özgür Çalapkulu, Okul müdürü Salih Kılıçaslan, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Sınıfları tek tek gezerek, öğrencilerle sohbet eden Vali Aydın buradaki yetkililerden bilgi aldı.

Daha sonra Vali Aydın ve diğer yetkiler tarafından giyim malzemelerinin dağıtımı yapıldı.

Eğitime verdiği desteklerinden dolayı LCWaikiki firması yönetim kuruluna ve İlçe kaymakamlığına teşekkür eden Vali Aydın,"İlçe Kaymakamlığımızın girişimleri ile öğrencilerimize, eğitime destek kampanyası kapsamında yapılan bu anlamlı yardımların, diğer işadamları ve firmalarımıza da örnek olmasını diliyorum.Geçen eğitim-öğretim döneminde de LC Wakiki firması yine Tillo' daki öğrencilerimize yardım yapmışlardı. Kendilerini kutluyorum. Eğitim Gönüllüsü Firmamıza teşekkür ediyorum." dedi.

Aydınlar (Tillo) Kaymakamı Ahmet Yıldız ise,"İlçemizdeki eğitim kurumlarında eğitim gören öğrencilerimizin desteklenmesi amacıyla,yapılan bu anlamlı yardımlardan dolayı teşekkür ederim."diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mesut Memduhoğlu Ahmet Aydın Tillo Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title