Haberler

Batman'ın Gercüş ilçesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma programı düzenlendi

Güncelleme:
Abone Ol

Gercüş Kaymakamlığı tarafından düzenlenen anma programı kapsamında, Ulu Cami'de mevlit ve Kur'an-ı Kerim okundu, şehitler için dua edildi. Mehmet Ali Atılgan'ın mezarı başında da anma gerçekleştirildi. Programa, Gercüş Kaymakamı, Belediye Başkan Vekili, AK Parti Gercüş İlçe Başkanı ve vatandaşlar katıldı.

Batman'ın Gercüş ilçesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla şehit kabri ziyaret edildi, mevlit okutuldu.

Gercüş Kaymakamlığınca 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla düzenlenen anma programları kapsamında, Ulu Cami'de mevlit ve Kur'an-ı Kerim okundu, şehitler için dua edildi.

Daha sonra Gercüş Kaymakamlığında bekçi olarak görev yaparken terör saldırısı sonucu şehit olan Mehmet Ali Atılgan mezarı başında anıldı.

Programlara, Gercüş Kaymakamı Muhammed Öztaş, Belediye Başkan Vekili Kasım Yalçın, AK Parti Gercüş İlçe Başkanı İbrahim Torlak, kamu kurumlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Demokrasi 15 Temmuz AK Parti Gercüş Batman Güncel Cami Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title