Haberler

16 Yaşındaki 2 Aylık Gelin, Tarım İlacıyla İntihar Etti

Güncelleme:
Abone Ol

Adıyaman'da kendisinden büyük biriyle evlendirilen 16 yaşındaki Fatma Koçak, tarım ilacı içtikten sonra kendisini av tüfeğiyle vururak intihar etti.

Adıyaman'ın Besni İlçesi'nde, 2.5 ay önce annesinin onayıyla 26 yaşındaki Bayram Ali Koçak'la evlenerek Nevşehir'e giden 16 yaşındaki Fatma Koçak, 20 gün önce evden kaçtı. Polis tarafından bulunup annesine teslim edilen 2 aylık gelin Fatma Koçak, önce tarım ilacı içti, ardından av tüfeğini karnına ateşleyerek yaşamına son verdi.

Besni'de babası vefat eden ve annesi Ayşe Gündüz ile birlikte yaşayan Fatma, bir yakınlarının aracılığıyla tanıştığı Nevşehirli Bayram Ali Koçak ile evlilik kararı aldı. Genç kız yaşı küçük olduğu için annesinin onayı ve mahkeme kararıyla geçen 11 Mart'ta resmi nikah kıyarak Bayram Ali Koçak ile evlendi ve Nevşehir'e taşındı.

EVDEN KAÇTI, POLİS ANNESİNE TESLİM ETTİ

Evlendikten sonra Nevşehir'e giden Fatma Koçak, 20 gün önce evden kaçtı. Eşinin kayıp başvurusunda bulunması üzerine arama çalışması başlatan polis, genç kadını geçen pazartesi günü Adıyaman'ın Gölbaşı İlçesi'nde buldu ve Besni'deki annesi Ayşe Gündüz'e teslim etti. Neden eşinin yanından kaçtığına ilişkin bir şey söylemeyen Fatma Koçak, annesiyle birlikte Cirit Meydanı Mahallesi'ndeki evine gitti.

TARIM İLACI İÇTİ, AV TÜFEĞİYLE İNTİHAR ETTİ

Annesinin yanında kalma isteyen ve Nevşehir'e dönmek istemeyen  Fatma Koçak, dün gece yarısı odasında iddiaya göre önce tarım ilacı içti, ardından karnına dayadığı av tüfeğini ateşledi. Silah sesini duyarak odaya giren annesi ve komşuları kanlar içerisinde bulduğu Fatma Koçak için sağlık ekiplerinden yardım istedi. İhbar üzerine eve gelen sağlık ekipleri, Fatma Koçak'ın yaşamını yitirdiğini belirledi. Polisin yaptığı incelemenin ardından Fatma Koçak'ın cesedi otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Bu arada ölüm haberini alan Fatma Koçak'ın yakınları sinir krizi geçirdi. Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fatma Koçak Adıyaman Nevşehir Besni Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (34)

alevbudak.alev2@gmail.com:

Allah rahmet etme sin kucuk gelin :(

Yanıtla1910
ne olur:

Kizlarimizi ,kadinlarimizi koruyun

Yanıtla028
cem tuna:

Belli ki isteği dışında evlendirilmiş.. Üstelik yaşıda oldukça küçükmüş... Bu genç kızımızı intihara sürükleyen durum araştırılmalı ve bunda sorumluluğu olanlar cezalandırılmalıdır..

Yanıtla221
licelicemal-mercan.com:

Dinen buluğa eren kız olsun erkek olsun evlenebilirler yaş farkı aranmaz okadar beğenmiyenler islamdan başka din arasın

Yanıtla154
İnsan:

Peygamberin yolundan devam ediyorlar hala sanırım?

Yanıtla181
harunmeryemmeryem06_kargali@hotmail.com:

kendine insan diyen dünyalık kafir ALLAH fendimize iinanmayanada kafir demiştir ve efendimiz veda hutbesinde ilk olarak kızlarımızı kadınlarımızın namusunu koruyun demiştir sen cahilin en önde gideni cansız varlık olan insan senin gözün mühürlendi ise benden sana fayda gelmez ama sennlede karşılaşmak isterim edebini halsiyetini takın terbiyesizliğin dik alasını yapmışsın kuranı kerimi tek değiştirelemiyen kitabın sadece bakara suresini oku anlarsın eger mühürlenmemiş ise yüreğinnn

00
ismimi bende bilmiyom:

valla allah akil versin bizim millete 16 yasinda kiz sanki evde kalmis niye bu kadar gec evlendirdiniz 13 de evlendirseydiniz

Yanıtla414
ekrem aydınAdınız Yazın:

evlendirmek başka, satmak başka burda evlendirmek söz konusu değil evelenmek iki kişinin karşılıklı rızası ile olan bir durumdur

Yanıtla017
hanzade güler:

bu olaylar o kadar çok ki... mahkemelere de kızıyorum 18 yaşı sınır koydun madem 16 yaş için nikah izni neden veriyorsun :(((

Yanıtla213
ankara merkez:

çocuk daha mekanı cennet olur inşallah. rabbim sen bizlere sabır ver

Yanıtla211
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title