Haberler

1800 Erkek Arasındaki Tek Kız Öğrenci Mezun Oldu

Abone Ol

Bolu İzzet Baysal Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde bin 800 erkek içindeki tek kız öğrenci olan 18 yaşındaki Pelin Bakır, okulundan mezun oldu.

Bolu İzzet Baysal Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde bin 800 erkek içindeki tek kız öğrenci olan 18 yaşındaki Pelin Bakır, okulundan mezun oldu.

Anadolu Teknik Lisesi'nin Bilişim Teknolojileri Web Programcılığı sınıfı öğrencisi Pelin Bakır, 4 yıllık lise eğitimini bin 800 erkek arasında tek kız olarak geçirdi. Eğitimini tamamlayarak okulundan mezun olan Pelin Bakır son karnesini almak için okulun bahçesinde düzenlenen karne törenine katıldı. Saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşı'nın ardından öğrenciler karnelerini aldı. Arkadaşlarının alkışları eşliğinde onur belgesi bulunan karnesini alan Pelin Bakır, okuldan ayrıldığı için üzgün olduğunu belirterek, "Okulda tek kız olmak çok hoştu. Okuldaki arkadaşlarımın hepsi kardeşim gibiydi. Bundan sonra üniversite eğitimim için çaba göstereceğim. Beden eğitimi ve spor yüksekokuluna gitmek istiyorum" dedi.

Okul Müdür Başyardımcısı Hasan Aksay ise öğrencilere törenin ardından kavga etmemeleri tavsiyesinde bulunarak, "Okul bitti, kendi aranızda hesaplaşmalarınız olabilir. Okulumuzun adının kötü bir imajla anılmaması için bunları yapmamaya özen gösterin. Okulun son sınıf öğrencisi olan ağabeyleri de bu tür olayları önlesin" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title