Haberler

2. Bisanthe Oda Müziği Festivali Quartis konseri ile devam etti

Abone Ol

Flüt, obua, klarinet ve piyanodan oluşan Quartis, festivalin dikkat çeken performanslarından birine imza attı.

Süleymanpaşa Belediyesi'nin organize ettiği ve henüz ikincisi düzenlenmesine rağmen Türkiye çapında üne kavuşan ve önemli festivaller arasına giren 2. Bisanthe Oda Müziği Festivali, Quartis topluluğunun konseri ile devam etti.

QUARTIS BEĞENİ TOPLADI

Flütte Başak Ersöz, obuada Damla Tunçer, klarnette Odysseas Karydy ve piyanoda Melin Molla'nın bir araya gelerek oluşturduğu topluluk yaklaşık 2 saat süren performansı sırasında, Darius Milhauld'un Flüt, Obua, Klarnet ve Piyano için sonatı, Claude Debussy'nin klarnet ve piyano için Premiere Rhapsodie, Christos Samara'nın klarnet için solo eseri, C. Saint Seans'ın obua ve piyano sonatı, Francis Poulenc'e ait Flüt-piyano sonatı ve C. Saint Seans imzalı Capriccio isimli eserleri seslendirdi.

Süleymanpaşalı klasik müzikseverlerin yanı sıra diğer ilçe ve çevre illerden de sanatseverlerin ilgi gösterdiği Bisanthe Oda Müziği Festivali, Zürih Marimba Duo ile devam edecek. Ülkemizin en önde gelen perküsyonistlerinden Lerzan Tuncer ve İsviçreli Marimba sanatçısı Raphael Christen'den oluşan Zürih Marimba Duo, farklı repertuarıyla müzikseverlerin karşısında olacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Claude Debussy Süleymanpaşa Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title