Haberler

2 genç kızı katleden 19 yaşındaki cani psikiyatri servisinde 1 yıldır takipli hastaymış

Güncelleme:
Abone Ol

Cuma günü İstanbul'da 19 yaşındaki iki genç kızı katlettikten sonra surlardan atlayarak intihar eden Semih Çelik'in İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Psikiyatri Bölümü'nde 1 yıldır takipli hasta olduğu, rutin aralıklarla psikolojik tedavi gördüğü ve ilaç aldığı ancak hastaneye herhangi bir yatış kaydı olmadığı öğrenildi.

İstanbul Fatih'te cuma günü saat 16.00 sıralarında, Derviş Ali Mahallesi Fevzipaşa Caddesi'nde kasaplık yapan Semih Çelik (19), İkbal Uzuner (19) ve Ayşenur Halil'i (19) yarım saat arayla katletti. Edirnekapı surlarının üzerine çıkan Semih Çelik, öldürdüğü İkbal Uzuner'in başını kesip aşağı atarken sonrasında boğazına ip geçirerek surlardan atlayarak yaşamına son verdi.

BABASI ADEM ÇELİK İFADE VERDİ

Şüphelinin babası Adem Çelik, polise verdiği ifadede, Eyüpsultan'da öldürülen Ayşenur Halil'in oğlunun sevgilisi olduğunu, Fatih'te öldürülen İkbal Uzuner'in ise oğlunun okul arkadaşı olduğunu söyledi. Çelik, oğlunun psikolojik sorunlarının olduğunu, daha önce bu konudan dolayı hastanede tedavi gördüğünü de ifade etti.

PSİKİYATRİ SERVİSİNDE 1 YILDIR TAKİPLİ HASTA

Emniyet olayla ilgili yaptığı çalışmalarda, Semih Çelik'in herhangi bir suç kaydı olmadığını, 2 adet kayıp şahıs, 1 adet intihara teşebbüsten suç kayıtlarının olduğunu ve son 1 yıl içerisinde Eyüpsultan Devlet Hastanesi, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanelerinde toplam 5 adet hastane kaydının olduğunu tespit etti.

HASTANEDE YATIŞ KAYDI YOK

Hürriyet'in edindiği bilgiye göre, Semih Çelik'in İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Psikiyatri Bölümü'nde bir yıldır takipli hasta olduğu, rutin aralıklarla psikolojik tedavi gördüğü ve ilaç aldığı ancak, hastaneye herhangi bir yatış kaydı olmadığı öğrenildi.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Semih Çelik İstanbul Hastane Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (24)

Sessiz ciglik:

Laiklik modeli bizim ülkede tutmaz. Sistemin verdigi catlakliklar gun gectikce derinlesiyor. Yanlis anlaşılmasın burada herhangi parti veya ideolojiyi savunmuyorum. Bizim toplum olmak dahil ortadoguluyu hapis veya para cezalarıyla korkutamazsın. Bu avrupada isler ama bizde işlemiyor ve islemeyecek.

Yanıtla8840
Yavuz Tastan:

Çocuklarınıza dikkat edin kiminle arkadaşlık yaptığına nereye gittiğine yoksa sonu hüsran oluyor devir çok kötü

Yanıtla485
sade vatandaş:

halbuki önceki intihara teşebbüsünde müdahalede bulunulmasaydı diğer iki kişi yaşıyor olacaktı ...geçmişinde bu tip rahatsızlıkları olup intihara meyilli insanların çoğunun sonu iyi bir şekilde olmadı

Yanıtla465
Mert Kalyoncu:

En büyük suç olayları Afganistan, Irak, Suriye ve Pakistan gibi teokratik esaslara göre yönetilen ülkelerde meydana geliyor. O yüzden ipini koparan Avrupa ve Amerika'ya kaçmak istiyor. Keza İsveç ve Norveç'te de suç oranları çok düşük. O yüzden gelip burada saçma sapan laiklik aleyhine konuşup durmayın. Ağır saçmalıyorsunuz çünkü.

Yanıtla2436
XYZ:

Olan oldu, eger idam olsaydi, eger kanunlar ve meclis devre disi kalmayip, hakimler suclulari salmasaydi psikiyatrik de olsa cekinirdi. Vaka sayisi cok cüzi olurdu. Bu canilikler saglikli kesimin de psikolojisini bozuyor, komple bir ulke etkileniyor. Avrupa birligi bizi almamakta sonuna kadar hakli, bizi ne yapsinlar? Herkesin basina bela olucaz cunku. Hakimler cb hakaret etse hemen alir, katilin oy degeri yok cunku onlarin nezdinde.

Yanıtla937
Mert Kalyoncu:

Ailesi bu şahsın ağır hasta olduğunu bildiği halde, niçin kontrol altında tutmadı? Neden kasap olmasına izin verdi? İlaçlarını muntazam olarak kullanmasını neden sağlamadı? Başına buyruk bıraktılar ve işte netice ortada. Gencecik çocuklar paramparça edilerek hunharca katledildi.

Yanıtla233
Mehmet :

Laikliğe b.k atanlar bugünkü ceza infaz yasasını kimin çıkardığını unutmuşlar sanırım. 2 yargı paketi neymiş açıp okuyun, kimin oylarıyla kabul edilmiş kendiniz bakın.

Yanıtla1220
İrfan Karlıdağ:

Dayak yeseydi böyle olmazdı. Çocuklarınızı arada Bir dövün. Kediler bile yavrularını terbiye etmek için arada Bi dövüyor. Gençlik bugünkü şımarıklarının nedeni her istediklerinin verilmesi, her konuda haklı görülmeleri

Yanıtla322
Aydoğan Kalyoncu:

Bir anne veya baba evladından sorumludur kanuna saygılı olmayı çevresine zarar verici hareketlerden uzak durmayı öğretmeli eğer söz dinlemiyorsa yada lafını geçiremiyorsa ilgili kurum yada kuruluşlara bildirmelidir Aile bu olaydan sorumludur aile kurmak kendine ve etrafına faydalı olmaktır aile reisi sorumlu olduğu aile bireylerini kontrol ve takip etmelidir Düzen bu olmalı dünyaya getir sal sokağa değil ne yaparsa yapsın banane değil yazık 3 can gitti sorumlu kim ?

Yanıtla013
Murat Özcan:

iyi takip edilmiş.

Yanıtla08
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title