Haberler

2 Kişiyi Öldüren Şehmuz Yıldız,Hastanede Öldü

Güncelleme:
Abone Ol

Diyarbakır'da,iki kişiyi öldürdükten sonra tabancayla başına ateş ederek intihara kalkışan 60 yaşındaki Şehmuz Yıldız,hastanede yaşamını yitirdi.

Diyarbakır'da, önce birlikte çalıştığı hemşire Özlem Görükmez'i, ardında noter katibi Özlem Akdağ'ı öldürdükten sonra, tabancayla kendi başına ateş ederek intihara kalkışan 60 yaşındaki Şehmuz Yıldız, hastanede yaşamını yitirdi. Merkez Bağlar ilçesinde 21 Ağustos'ta önce 10 No'lu Sağlık Ocağı'nda birlikte çalıştığı 29 yaşındaki hemşire Özlem Görükmez'i, ardından da 6'ncı Noter katibi 40 yaşındaki Özlem Akdağ'ı öldürdükten sonra intihara kalkışan ve ağır yaralanan Şehmuz Yıldız, hastanede tedavci edildikten sonra sedye ile getirildiği mahkemede tutuklandı. Hastanede yeniden rahatsızlanarak Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanasi'ne kaldırılan ve tedavisi süren temizlik işçisi Şehmuz Yıldız'ın dün gece öldüğü belirtildi. - Diyarbakır

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Özlem Akdağ Diyarbakır Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title