Haberler

20 Yıldır Milli Eğitim Müdürü

Güncelleme:
Abone Ol

Melikgazi İlçesi Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikmen, 20 yıldır aynı görevi yürütüyor.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın 'Taşra Teşkilatı Yöneticilerinin Yer Değiştirme Suretiyle Atanmaları Hakkında Yönetmeliği' yani hizmet süresine bağlı yer değiştirmeler, Haziran 2014 tarihine ertelendi. Kamuoyunda 'rotasyon' olarak bilinen ve taşra teşkilatında milli eğitim müdür yardımcısı, ilçe milli eğitim müdürü ile il ve ilçe şube müdürü kadrolarında asaleten görev yapanları kapsayan yönetmeliğin geçici 2'nci maddesi, 22 Ağustos 2013 Perşembe günü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlükten kaldırıldı. Alınan bu karar, Melikgazi İlçe milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikmen'i rahatlattı.

DİKMEN REKORA GİDİYOR

Ertelenen rotasyonla birlikte Kayseri'de birçok ilçe ve şube müdürü görevinde kalırken, en dikkat çeken isim ise, Melikgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikmen oldu. 58 yaşındaki Dikmen, 26 Mayıs 1993 tarihinden beri aynı makamda görev yapıyor. Müdürlük koltuğunda 20'inci yılını dolduran Dikmen, eğer önemli bir gelişme olmazsa, aynı görevde 21 yıl kalan müdür olarak da tarihe geçebilir. Diken, mevcut ilçe müdürleri arasında da en uzun süre görev yapan ve 1988 yılında ilçe olan Melikgazi'nin ikinci Milli Eğitim Müdürü olarak da dikkat çekiyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Dikmen Melikgazi Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title