Haberler

2015 Koordinasyon Merkezi'ne Yeni Ofis

Abone Ol

Çanakkale Valiliği tarafından geçen yıl kurulan 2015 Koordinasyon Merkezi için yeni düzenlenen ofis törenle hizmete açıldı.

Çanakkale Valiliği tarafından geçen yıl kurulan 2015 Koordinasyon Merkezi için yeni düzenlenen ofis törenle hizmete açıldı.

Valiliğin, Çanakkale Savaşları'nın 100'üncü yıl dönümüne yönelik projelerin geliştirilmesi amacıyla geçen yıl kurduğu 2015 Koordinasyon Merkezi için yeni hizmet binası hazırlandı. Kurulduğu günden buyana İl Özel İdaresi binasında küçük bir odada hizmet veren 2015 Koordinasyon Merkezi için İskele Meydanı'nda Gestaş Deniz Ulaşım A.Ş.'ye ait bina düzenlendi. Kapsamlı bir onarımdan geçirilen ve çevre düzenlemesi yapılan bina Çanakkale Valiliği 2015 Koordinasyon Merkezi olarak hizmete açıldı.

Açılış törenine Çanakkale Valisi Ahmet Çınar, Belediye Başkan Vekili Av. Muharrem Erkek, Cumhuriyet Başsavcısı Salih Çokal, Emniyet Müdürü Osman Zoroğlu, Avustralya Çanakkale Konsolosu Nicholas Sergi ile çok sayıda davetli katıldı. Vali Çınar, Çanakkale Savaşları'nın 100'üncü yılı etkinliklerine yönelik henüz bir ajans kurulmadığını, ajans kurulumu gerçekleşene kadar zaman kaybetmemek adına Koordinasyon Merkezi'nin oluşturulduğunu belirtti. Vali Çınar, "Bu ofisi burada açmamızın sebebi şehrin merkezinde ve iskelede olması ve görünür bir yerde olmasıydı. Halkımız buraya gelerek merak ettiklerini sorup öğrenebilir. Önerilerini iletebilirler. Burada biz yerel anlamda elimizden gelini yapalım, projelerin değerlendirilmesi ve seçimini yapalım. Ajans kurulduktan sonra buradaki çalışmaları hazır bir şekilde ajansa entegre etmek ya da hazırlıkları tamamlanmış eserleri ajansa iletmek suretiyle zaman kaybını önlemiş olacağız. Sadece Çanakkale değil Türkiye'nin her yerinden, tüm kurum ve kuruluşlardan sivil toplum kuruluşlarından ve kişilerden proje bekliyoruz. Güzel olanlar seçilip 2015 yılında bir yıla yaygın olarak en güzel etkinlikler yapılacak" dedi.

Daha sonra Vali Ahmet Çınar ve beraberindekiler kurdeleyi keserek Çanakkale Valiliği 2015 Koordinasyon Merkezi'nin açılışını yaptı. Vali Çınar, davetlilere merkezle ilgili bilgiler verdi.

( - Çanakkale

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çanakkale Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title