Haberler

3 Komandonun Hayatını Kaybettiği Kazanın Kamera Görüntüsü Çıktı

Güncelleme:
Abone Ol

Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı Komando Bölüğünde görevli Jandarma Onbaşıları Enes Sertkaya, İsmail Doğan ve Emre Tarlacı yaşamını yitirdiği kazanın kamera görüntüsü ortaya çıktı.

Kastamonu-İnebolu karayolu Duruçay köyü mevkisinde otomobille kamyonun çarpışması sonrası otomobil içerisinde bulunan Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı Komando Bölüğünde görevli Jandarma Onbaşıları Enes Sertkaya, İsmail Doğan ve Emre Tarlacı yaşamını yitirmişti.

KAMERA OLAN BİTENİ KAYBETTİ

Kaza anı ise bir araç kamerasıyla bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Yolda seyir halinde olan başka bir aracın kamerasına yansıyan görüntüde Emre Tarlacı yönetimindeki otomobilin kontrolden çıktığı ve kamyona arkadan çarptığı görülüyor. Kazada kamyonun takla attığı, otomobilin ise takla atarak şarampole uçtuğu görülüyor.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Azdavay ilçesinden Kastamonu'ya döndükleri sırada Emre Tarlacı idaresindeki 41 VK 580 plakalı otomobil, aynı yönde seyreden Hamdi Yılmazoğlu (41) yönetimindeki 37 DH 677 plakalı kamyonla Kastamonu-İnebolu karayolu Duruçay köyü mevkisinde çarpışmıştı. Kazada otomobilde bulunan Jandarma Uzman Onbaşıları Emre Tarlacı, İsmail Doğan ve Enes Sertkaya olay yerinde hayatını kaybetmiş, aynı araçta bulunan Jandarma Uzman Onbaşı Ecmain Burak Çelikoğlu (23) ile kamyon sürücüsü Hamdi Yılmazoğlu ise yaralanmıştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İsmail Doğan Afyon 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (57)

Allah Akillar versin:

Üc Trafik canavari ölmüs neye üzülecem . Iyiki kamyon söförüne birsey olmamis

Yanıtla4949
Serkan:

Arabayı üç kişimi sürüyormuş

418
artvinli:

ulan allah rahmet etsin dersin olur biter bu gerizekalının yorumunu beğenenlere ne dersiniz şimdi

00
Erdal Atalay:

Bu ne hız ya ,

Yanıtla081
Hamza:

Hız değil terbiyesizlik asker oluşumları üzücü Allah yakınlarına sabır versin.

Yanıtla662
Halilim:

Her şey ortada. Bu kadar hızla arabayı savuruyor ve kamyona arkadan çarpıyor. Aşırı hız ve hazin son...

Yanıtla047
Selim:

Kamyonla çarpıştı değil kamyona çarptı olacak malesef aşırı hız başka bir şey değil hayatını kaybedenlere ALLAH rahmet eylesin ‘aşırı hız tutkunlarına ibret olsun’

Yanıtla042
misafir:

türkiyede insanlar araba sürmeyi ögreninceye kadar otoyollarda 80km devlet karayollarinda 50km sehir iclerinde 30 km sürat tehdidi konmali, uymayanlarin ehliyetlerine ve araclarina el konulmali, cogunlukla sucsuz hatasiz olanlar trafik kazalarinda can veriyor. askerlerimie allah rahmet etsin

Yanıtla230
Ela:

Cok dogru bir tehsis

013
Cevap:

Araç kullanmadığın belli 30 la 50 ile gitmek o yolda kağnı ile gitmek gibidir. Video da kullanılan aracın hızı en az 100km/s 110 ya da 120 ile gidiyordu hızlı olmasa kaza olmazdı yolu bomboş gören kanı deli akan gençler kaza yapmış. Kendi etti kendi buldu.

00
Tüm 57 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title