Haberler

30 Yıldır Annesine Bakıyor

Güncelleme:
Abone Ol

Konya'nın Seydişehir İlçesi'nde oturan 57 yaşındaki Emine Erikçi, annesi, 91 yaşındaki Ayşe Erikçi'ye 30 yıldan bu yana baktığını söyledi.

Babası Ahmet Erikçi'in 30 yıl önce ölümünden sonra annesinin rahatsızlandığını ifade eden Emine Erikçi, "Babam ölünce annem üzüntüsünden hasta oldu. Tansiyon, şeker ve kalp rahatsızlığı başladı. Son 16 yılda belden aşağı felç olduğu için yatağa mahkum hayatını sürdürüyor. Anneme ben bakıyorum ve annemi yalnız bırakmamak içinde evlenmedim" dedi.

Seydişehir İlçesi'nde Gökçehüyük Mahallesi'nde bir bağ evinde oturan Emine Erikçi, annesini Ayşe Erikçi'yi yalnız bırakmadı.

Babası Ahmet Erikçi'nin 3 evlilik yaptığını ve son evliliği annesi Ayşe Erikçi ile yaptığını belirten Emine Erikçi, "2'si üvey, 6 kardeşiz. 30 yıl önce babam vefat ettikten sonra annemde tansiyon, şeker ve kalp rahatsızlığı başladı. Annem hasta olduğu için ben onu yalnız bırakmak istemedim" dedi.

Ağabeyine ait bir bağ evinde kaldıklarını ve Seydişehir Kaymakamlığı tarafından ve çevredekilerin yardımıyla geçimlerini sağladıklarını belirten Erikçi, şöyle devam etti:

"Annem 16 yıl önce de belden aşağı felç geçirdi. Yatağa mahkum olarak hayatını sürdürüyor. Günlük ilaçlarını veriyor, yemek yediriyor ve ona bakıyorum. Annemi asla yalnız bırakamam. Anne sevgisi her şeyin üzerinde. Annem bir yana, dünya bir yana. Babamın diğer evlilikleri de olduğu için mirasçıları çok fazla ve hiçbir gayrimenkulümüz, gelirimiz yok. Ağabeyinin evinde yaşıyor, kaymakamlığın yardımıyla geçiniyoruz. Hatta Kaymakamımız Tuncay Sonel, bize konteyner bir ev yaptıracak. Orada yaşayacağız. Ancak o evi konuşlandırmak için bir arsa arandığını öğrendim. Uygun arsa bulduğumuzda taşınacağız. Annemin kendi evinde oturacağı günüde göreceğim inşallah. Allah annemi başımdan eksik etmesin. Ben onsuz olmamam. O benim annem, babam, kardeşim her şeyim."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gökçehüyük Seydişehir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title