Haberler

5 çocuğunun annesini gözünü kırpmadan öldürdü

Güncelleme:
Abone Ol

Samsun'un Alaçam ilçesinde Mehmet Dursun, tartıştığı eşi Havva Dursun'u tabanca ile vurdu. Ağır yaralanan 5 çocuk annesi kadın, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Gözaltına alınan Mehmet Dursun, İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürüldü.

Dün akşam saatlerinde ilçeye bağlı Habilli Mahallesi'nde 5 çocukları olan Mehmet Dursun ile eşi Havva Dursun tartışma yaşadı. Tartışmanın büyümesi üzerine alkollü olduğu öne sürülen Mehmet Dursun, ruhsatsız tabancasıyla Havva Dursun'a ateş etti.

HASTANEDE YAŞAMINI YİTİRDİ

Başından yaralanan kadın, kanlar içerisinde yere yığıldı. Silah sesini duyan komşuları, durumu 112'ye bildirdi. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık görevlileri ağır yaralanan Duman'ı ilk müdahalesinin ardından ambulansla Bafra Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Havva Duman, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

GÖZALTINA ALINDI

Olay sonrası gözaltına alınan Mehmet Dursun ise, İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Dursun Hisarcık Alaçam Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (8)

Nazlı Muhip:

Kadin cinayetlerinden bıktık usandık yeter be yeter

Yanıtla594
hasan:

erkek tabancayla vurmuş kesin korkağın tekisin

Yanıtla456
Sefer Aydın:

Bu cinayetleri durdurmak gibi bi gayreti yok devletin, acaba KADEM in burada bir parmağı mı var.

Yanıtla1535
Nazmi:

Bir anlik ofkeye devlet ne yapabilir.. saniyeler icinde olan birsey.. ahlak ve Allah korkusu gerek vicdanlara..

00
Başka Murat:

Allah sana akıl fikir versin. Devlet asıcam dese gene cinayet durmaz. Öldüren adam hayatının biteceğini bilmiyor mu? Ceza asla caydırıcı olmaz. Adamı yada kadını, sen eğiterek, hayvanlık tan insanlığa gecirmezsen yapar yapacağını... Eğitim

00
seyfullah aydın:

erkeklik böyle bir şey gücü yettiğine sataşır saldırır musallat olur ama kendinden güçlü biri oldumu adam dişini gösterince kuyruklarını bacakları arasına alıp bir köşeye siner en fazla yau ayib olii der bu durum devletlerde de geçerli bunun en yakın örnekleri? var

Yanıtla046
DODOK DODOK:

Allah şaşırtmasın...

Yanıtla00
corci:

cahoların evreninde yine bir cinayet vakası

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title