Haberler

8 Ağustos 2011-Pazartesi Yayın Konuğu Niran Ünsal

Abone Ol

Duymayan Kalmasın'ın Bu Günkü Konuğu Ses Rengi İle Pop Müziğin Kraliçesi Sezen Aksu Ya Benzetilen Niran Ünsal Dı.

Duymayan kalmasın'ın bu günkü konuğu ses rengi ile pop müziğin kraliçesi sezen aksu ya benzetilen niran ünsal dı.

Program sunucuları Yelda Kırçuval ve İpek Durkal'ın sorularını içtenlikle yanıtlayan Niran Ünsal, Hayat arkadaşı İbrahim Gugu ile nasıl tanıştıklarından,İlk evliliğinden olan çocuğuna,Fotoğraf'a olan merakından,Kardeşleri ile birlikte albüm yapma fikrine kadar her soruya yanıt verdi.

Ünsal, İlk evliliğinden olan büyük kızının İstanbul Teknik Üniversitesinde Türk ve Batı müziği eğitimi aldığını ve ailesinde beş kuşağa dayanan müzisyenler olduğunu dile getirdi.

35 Yaşına girdiğini ve 17sinde yanlış bir evlilik yaparak bu birlikteliğin hüsranla sonuçlandığını anlatan şarkıcı, Hayat arkadaşım dediği ve 11/11/2011 de evlenmeyi planladığı İbrahim Gugu ile ilgili olarak ta Önce Sanatçı Gazeteci ilişkimiz vardı.

Sanatçı hayatındaki en anlamlı konserin Şırnakta 7000 kişiye verdiği konser olduğunu söylerken eşine yazdığı şarkınında bir kuplesini hayranları için canlı yayında seslendirdi.

Aşka ilgili bir twitter sorusuna ise.Aşkın masallarda olduğuna inandığını ve yaratandan ötürü bir aşk yaşadığını,aşkın geçici bir duygu olup sevginin kalıcılığı konusunda inancı olduğunu belirtti.

Özel hayatında motosiklet kullandığını ve asla kask takmadan motora binmediğini belirten Ünlü şarkıcı eşinin mesleği dolayısıyla fotoğraf çekmeye başladığını ve çektiği fotoğraflarında yakın çevresi tarafından çok beğenildiğini sözlerine ekledi.

Ardından dostluk kurduk onu güven ve sadakat takip etti ve şimdi de evlenme yolunda ilerliyoruz diye konuştu.Nikah şahitlerinin Orhan Gencebay ve Müslüm Gürses olacağını ifade eden genç şarkıcı sunucularımızın Türbe ziyaretleri ile ilgili sorularına ise Bu ziyaretler sadece bir ay değil yıl içirisinde uzun bir zamana yayılmalı ve gitmeyi en çok istediğim yerlerin başında ise Eyüp Sultan türbesi geliyor şeklinde cevap verdi.

Hakkında çıkan Hamile haberlerini de yalanlayan Ünlü sanatçı ;Daha biz çocuğuz biraz büyüyelim,biraz gezelim ondan sonra çocuk yaparız derken çocuğum olunca adına da Bera Gugu koyacağım.Yabancı ismi gibi olur çokta havalı olur diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title