Haberler

Ordu'da 8 Kişinin Bindiği Patpat Devrildi: 2 Ölü, 6 Yaralı

Güncelleme:
Abone Ol

Ordu'da 8 kişinin bindiği tarım aracı patpat devrildi, 2 kişi hayatını kaybetti. Yaralanan 6 kişi ise hastanede tedaviye alındı.

Ordu'nun Çaybaşı ilçesinde, 8 kişinin bindiği tarım aracı patpat devrildi, 2 kişi hayatını kaybetti. Yaralanan 6 kişi ise hastanede tedaviye alındı.

SÜRÜCÜ DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBETTİ

Kaza, akşam saatlerinde Ordu'nun Çaybaşı ilçesinde meydana geldi. Çaybaşı ilçesi İçeribükü Mahallesi'nde mezar ziyareti için aynı aileden 8 kişinin bindiği patpat, dönüş yolunda sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu devrildi.

KAZADA 2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, 6 KİŞİ YARALANDI

Araçta bulunan 2'si ağır 8 kişi yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar çeşitli hastanelere kaldırılarak tedaviye alındı. Yaralılardan durumu ağır olan Ali Baltacı ve Cafer Baltacı yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralıların tedavisinin ise sürdüğü belirtildi. Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (6)

ERGEN PLATFORMU:

Pat pat yasaklansın. Ehliyet istemediği için özellikle köylerde herkes kullanıyor. Trafik kurallarına dair hiç fikirleri yok. . Far yok ve gece kullanılıyor, kaç tanesiyle burun buruna geldim. Benim yolumdan tam karşıdan gelen ablaya bu taraf benim yolum dedim, ben annamam, kocamı ararın haa dedi. .

Yanıtla237
KARAMBA:

Türkiye''de ''ehliyet'' kaldırılmalı. Nasıl olsa bir faydası yok. Ehliyet, ehil olan insanlara verilir. Kendimizi aldatmayalım. Oturduğum mahallede bir kavşak var, ortalama yirmi araçtan biri dönüş sinyali veriyor. Yaya olarak kimin ne yöne gideceğini bilemiyorsun. Bunların hepsinin cebinde ehliyet var. İmtihanda sinyal de verdiler ki geçtiler. Boş verin siz bunları, Dolar kaç para olmuş siz ona bakın.

00
GRBMRZ siverek:

allah ölenlere rahmet eylesin yaralılara şifa versin.çok acı bir durum bayram günü matem günü olmuş.allah kalanlara sabırlar versin.ne zaman nerede kimin başına ne geleceği kimse bilemez.allahtan başka

Yanıtla02
KÜTÜBANE SORUMLUSU:

NEDEN SINIRLARI ZORLUYORSUNUZ BU PATA PAT DEDİĞİNİZ ŞEYE NEDEN TIKA VEDE BASA BİNİYORSUNUZ YANİ KAFANIZA GÖRE UMURSAMIYORSUNUZ BİZE BİŞEY OLMAZ YAAAA DİYORSUNUZ BAK NE OLDU PATA PAT OLDU SİZE ÇATA PAT KARÇ KİŞİ ÖLDÜ NE OLACAK ŞİMDİ KİM ÖDEYECEK BU BEDELİ ÖTE TARAFTA DE HADİ GİDİN ALLAH RAHMET ETSİN

Yanıtla01
cvv:

8 kişi neresine bindi bunun

Yanıtla00
mülayim:

sene 2018 remo bu su motorudur yapılacak yapılacak bişey yok yazık oldu

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title