Haberler

8 Yaşındaki Çocuğun Polis Tarafından Darbedildiği İddiası

Abone Ol

Mersin'de 8 yaşındaki çocuğu darbettiği öne sürülen polis memurunun açığa alındığı bildirildi Emniyet Müdürü Öksüz: "Fevri hareketlerin kurumumuza zarar vermesine müsaade etmeyiz"

8 yaşındaki çocuğu darbettiği iddia edilen polis memurunun açığa alındığı bildirildi.

Emniyet Müdürü Arif Öksüz,  8 yaşındaki çocuğun bir polis memuru tarafından darbedildiği iddiasına ilişkin AA muhabirine yaptığı açıklamada, çocuğu dövdüğü öne sürülen polis memurunun açığa alındığını, polis hakkında adli ve idari soruşturma başlatıldığını, olayın takipçisi olacaklarını söyledi.

Olayın geçtiği mahalledeki polis merkezinin, çocuklar için eğitim ve eğlence merkezi gibi hizmet verdiğini belirten Öksüz, her gün çocuklarla dolup taşan merkezin imajının zedelenmesine müsaade etmeyeceklerini kaydetti.

Darbedildiği iddia edilen çocuğun, zamanının çoğunu bahçesinde oyun parkı da olan polis merkezinde geçirdiğini ifade eden Öksüz, "Şu an için olayın darp neticesinde olup olmadığı belli değil. Çocuğu dövdüğü iddia edilen polis memuru açığa alındı. Söz konusu polis memuruyla görüşmemizi yaptık. Olayla ilgili inceleme başlatıldı. Fevri hareketlerin kurumumuza zarar vermesine izin vermeyiz. Çocuğumuzun da takipçisiyiz" diye konuştu.

8 yaşındaki D.Ö.'nün babası Abdulkadir Ö. ise oğlunu dövdüğü iddia edilen polis hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunduklarını bildirdi. Polis merkezinin karşısındaki evde yaşadıklarını anlatan Abdulkadir Ö, "Çocuğum bir polisten dayak yemiş. Vücudunda kızarıklıklar var. Tedavisi sürüyor. Konuyla ilgili adli süreci başlattık" dedi.

Yaklaşık 1 hafta önce, Şevket Sümer Mahallesi'ndeki polis merkezi önünde parkta oynarken bir arkadaşıyla kavga tutuşan D.Ö'nün kendilerini ayıran Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde görevli polis memuruna küfrettiği, polis memurunun da çocuğu darbettiği öne sürüldü.

Evine gittikten bir gün sonra kusma ve kanlı idrar şikayetiyle ailesi tarafından Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'ne götürülen D.Ö'nün "kum düşürdüğü", idrarından kan gelmesinin bundan kaynaklanmış olabileceği bildirildi. - Mersin

Kaynak: AA / Güncel

Arif Öksüz Mersin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title