Haberler

Bayat ekmek toplayan 81 yaşındaki adamı sopayla dövdü

Güncelleme:
Abone Ol

İzmir'de bir fırında dağıtım elemanı olarak çalışan şahıs, sabah saatlerinde fırınlardan ve yol kenarına asılan bayat ekmekleri topladığı gerekçesiyle 81 yaşındaki bir adama tokat atıp sopayla darbetti. Güvenlik kamerası görüntülerde de saniye saniye görülen skandalın ardından gözaltına alınan dağıtım elemanı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

İzmir'in Torbalı ilçesinde, bir fırında dağıtım elemanı olarak çalışan Kemal S., yol kenarındaki bayat ekmekleri topladığı gerekçesiyle 81 yaşındaki Süleyman Sırrı Dindar'a tokat atıp, sopayla darbetti. O anlar bir işyerinin güvenlik kamera tarafından anbean görüntülenirken, jandarma tarafından gözaltına alınan Kemal S., sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

YOL KENARINA ASILAN EKMEKLERİ TOPLUYORDU

Olay, 15 Temmuz günü Pancar Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, sabah saatlerinde fırınlardan ve yol kenarına asılan bayat ekmekleri toplayan Süleyman Sırrı Dindar, bir fırında dağıtım elemanı olarak çalışan Kemal S. tarafından darbedildi.

Bayat ekmek toplayan 81 yaşındaki adamı sopayla dövdü

GÜVENLİK KAMERALARI SANİYE SANİYE KAYDETMİŞ

Dindar jandarmaya giderek şikayetçi oldu. Dindar'ın şikayeti üzerine soruşturma başlatan jandarma, çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Görüntülerden, hafif ticari araçta bekleyen Kemal S.'nin, evinin önünde beklediği Süleyman Sırrı Dindar'ı görünce inip, önce tokat attığı daha sonra da defalarca sopayla vurduğu o anların bir işyerinin güvenlik kameraları tarafından görüntülendiği ortaya çıktı.

Bayat ekmek toplayan 81 yaşındaki adamı sopayla dövdü

ÇIKARILDIĞI MAHKEMECE TUTUKLANDI

Görüntülerden yola çıkan jandarma, Dindar'ı darbeden Kemal S.'yi gözaltına aldı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Kemal S., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güvenlik Kamerası Süleyman Sırrı Torbalı 3-sayfa Güncel Ekmek Bayat Hukuk İzmir Hukuk 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (47)

Yücel Atakan:

Dövmesi yanlış ama amca sanki bütün ekmekleri topluyor hayvanları için yada kendi için önceden uyarılmıştır devam edince adam dövmüş olabilir başka insanlarda o ekmekleri almak isteyebilir

Yanıtla62356
BeyEfendi:

Evet fırıncılar o ekmekler bayata kaldığında ücretini alamıyor. O kalan bayatları toplayıp zararlarını bir kısmını da olsa karşılamak için satıyor. Hayvan besicileri çok rağbet gösterir bayat ekmeğe. 81 yaşında amca bir nevi hırsızlık yapıyor. Daha önce defalarca uyarılmıştır muhtemelen ama devam edince ( söz ile uslanmayanın hakkı kötektir.) bir sonraki aşamaya geçmiş.

2646
EkSeS:

Olabilir.. ihtiyacindan fazlasini topluyorsa , haksizlik yapiyor demektir ! Yinede dayak hak etmiyor. Topladigi ekmegin bir kismini geri alabilirdi ama ozamanda ihtiyaci olan kisileri bulup ve dagitmasi gerekir.

41211
Akıl:

Olasılıklar üzerine konuşacaksak belki de hepsini toplayıp fırında almaya çekinen fakir fukara insanlara dağıtıyordur. Her beğenmediğimiz işi yapan insanı dövecek olsak evin yolunu bulamayız.

6246
faruk merttürk:

Başka insanlar denizdeki balığı tutmak da isteyebilir.

7113
Özkan Dursun:

Böyle insan olmaz olsun 81 yasındaki adamda ne istiyon kalitesiz insan daima kalitesizdir

Yanıtla2318
faruk merttürk:

Ama önce insan olmak lazım.

4123
Buz küpü:

Bu dedeyi oralardan ekmek toplayacak duruma getirenler utansın. o dedeninde imtihanı kötü olmuş iyi ki kameralar varmışta tespit edilmiş..o dayak atanın ailesine de allah sabır versin.evde nasıl terör estiriyordur.uzun bir süre aileside kurtuldu.

Yanıtla26273
Semih AKDOĞAN:

artık bayat ekmek için de kavga çıkıyorsa, oturup düşünme vaktidir! asıl sorgulamamız gereken konular gerçekte nedir, ona bakmamız lazım ülkece!!!

Yanıtla23206
aykut genç:

ülkece şuca buca bırakın bu işleri artık. başkalarından önce insan her zaman kendine bakmalı.. herkes kendisine çeki düzen verdiği zaman zaten bu dert ortadan kalkar.. bırakın artık başkalarının yaptıklarını.. sanki sen ben dört dörtlüğüz de başkalarını eleştirmek kaldı..

1941
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title