Haberler

Süleyman Demirel, Zor Anlar Yaşadı

Güncelleme:
Abone Ol

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, KKTC'ye geldiği sırada, uçaktan inerken merdivenlerden korumaların yardımı ile güçlükle inebildi.

Türkiye'nin 9'uncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, temaslarda bulunmak üzere KKTC'ye gitti. Demirel‘in uçağın merdivenlerinden korumaların yardımı ile güçlükle inebildiği ve arabaya yürürken oldukça zorlandığı görüldü.

BÜYÜK GÜÇLÜK ÇEKTİĞİ GÖRÜLDÜ

Süleyman Demirel, dün saat 14.45’te özel uçakla geldiği Ercan Havalimanı’nda KKTC Başbakan Vekili, Ekonomi ve Turizm Kültür Bakanı Serdar Denktaş, Türkiye’nin Lefkoşa Büyükelçisi Halil İbrahim Akça ve KKTC Cumhurbaşkanlığı Müsteşarı Hasan Güngör tarafından karşılandı. Demirel‘in uçağın merdivenlerinden korumaların yardımı ile güçlükle inebildiği ve arabaya yürürken oldukça zorlandığı görüldü.

CAVİT ÇAĞLAR EŞLİK EDİYOR

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, Salı günü KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’nu, ardından KKTC Kurucu Cumhurbaşkanı R. Rauf Denktaş’ın kabrini ve Boğaz Şehitliği’ni ziyaret edecek. Demirel’e KKTC ziyaretinde Türkiye’nin eski Bakanlarından Cavit Çağlar eşlik ediyor

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Süleyman Demirel Cavit Çağlar Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (8)

yunus:

Demirel daha gencecik sayılır biraz spor yapsa bir şeyi kalmaz.

Yanıtla15
YILDIZ:

ÖLMEDEN GELİP TE DARBECİLER HAKKINDA TANIKLIK ETSE DE . . . MAZLUMLARIN DUASINI ALSA NE OLURDU. . . . AMA NERDE O GÜNLER ONDAN BİR HAYIR ÇIKMAZ. .

Yanıtla05
hakan:

ne. zaman, . ölece. bu. mason. zebaniler. sabirsizlaniyor

Yanıtla13
Saat Kac?:

Coban Sülü: Yeralti Mobiyasini aldinmi, Masoncu?

Yanıtla13
KRAL SİVEREKLİ:

İNŞALLAH SÜRÜNE SÜRÜNE CAN VERİRSİN ÖBÜR DÜNYADA DA İNŞALLAH CEHENNEMİN ORTASI OLUR YERİN AMİN AMİN AMİN. . . . .

Yanıtla40
Genç Nesiller:

Genç nesiller bilmez ama DEMİREL, li yılların TÜRKİYE, si yokluk kıtlık anarşi alabildiğine adam kayırma dönemi idi yatırımmı birkaç baraj ve yol.

Yanıtla12
Yolgezer:

Adam çakı gibi, yakında meydanlara döner.

Yanıtla02
HASAN:

ARTIK YASLILIKTAN YURUYEMIYOR, HALA BIRSEYLERIN PESINDE

Yanıtla01
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title