Haberler

Mahir öğretmen AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı

Güncelleme:
Abone Ol

Mahir öğretmenin kukla ile ders anlatması Mahir öğretmenin öğrencileriyle fotoğrafları oylaması - Mahir öğretmen AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı SAMSUN - Samsun'un Kavak ilçesinde sınıf öğretmeni Mahir Çuğu, öğrencileriyle birlikte AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Mahir öğretmenin kukla ile ders anlatması

Mahir öğretmenin öğrencileriyle fotoğrafları oylaması - Mahir öğretmen AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı

SAMSUN - Samsun'un Kavak ilçesinde sınıf öğretmeni Mahir Çuğu, öğrencileriyle birlikte AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Öğrencilerinin derse ilgisini artırmak ve anlattıklarının akılda kalması için palyaço makyajı yapıp öğretici çocuk şarkıları eşliğinde dersi anlatan Mahir Çuğu, AA foto muhabirleri ile muhabirlerinin yurt içi ve dışında çektiği fotoğrafları inceledi.

Çuğu, haber kategorisinde Amer Shallodi'nin "Orantısız güç", "spor" kategorisinde Ali Atmaca'nın "Engelli basketbolcunun sevinci", yaşam kategorisinde ise İsa Terli'nin "İstanbul ve hilal" isimli fotoğraflarını oyladı.

Kaynak: AA / Güncel

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Yavuz Ünal Batı Şeria İsrail Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title