Haberler

AB Irak Delegasyonu'nun Kerkük Ziyareti

Abone Ol

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - AB Irak Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Jana Hybaskova'ın basın açıklaması- AB Komisyonu Üyesi Christos Stylianides'in basın açıklaması- Kerkük Valisi Necmeddin Kerim'in basın açıklaması- Kerkük Göç ve Göçmenler Müdürü Ammar Sabah ile röportaj Avrupa Birliği (AB) Irak Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Jana Hybaskova ve İnsani Yardımlar ve Kriz Yönetiminden Sorumlu AB Komisyonu Üyesi Christos Stylianides, Kerkük Valisi Necmeddin Kerim'i ziyaret etti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - AB Irak Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Jana Hybaskova'ın basın açıklaması- AB Komisyonu Üyesi Christos Stylianides'in basın açıklaması- Kerkük Valisi Necmeddin Kerim'in basın açıklaması- Kerkük Göç ve Göçmenler Müdürü Ammar Sabah ile röportaj Avrupa Birliği (AB) Irak Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Jana Hybaskova ve İnsani Yardımlar ve Kriz Yönetiminden Sorumlu AB Komisyonu Üyesi Christos Stylianides, Kerkük Valisi Necmeddin Kerim'i ziyaret etti. Görüşmenin ardından ortak basın toplantısı düzenlendi.

Kaynak: AA / Güncel

Christos Stylianides Avrupa Birliği Kerkük Irak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title