Haberler

AB Sivil Toplum Diyaloğu Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Güncelleme:
Abone Ol

AB Sivil Toplum Diyaloğu III. Siyasi kriterler ve Medya Hibe Başvurusu Teklif Çağrıları Bilgilendirme Toplantısı İl Kültür Merkezi Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Sadece STK'ların yararlanabileceği Hibe Çağrısı Bilgilendirme Toplantısı Vali Yardımcısı Eşref Yonsuz Başkanlığında ilimizde kayıtlı bulunan Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşti.

Avrupa Birliği Sivil Toplum Diyaloğu III. programında iki farklı program için hibe çağrısı yayınlandı. Valiliğimiz AB bürosu yetkililerince yapılan bilgilendirmelerde, Siyasi Kriterler Hibe Programına STK'lar; İnsan hakları (İnsan hakları hakkında farkındalık artırma, mülteci, sığınmacı, göçmenlerin insan hakları ), Ayrımcılıkla Mücadele (Sosyal olarak korunmaya muhtaç kişiler, İfade özgürlüğü, kültürler, dinler ve inançlar arası diyalog), Demokrasi ve Hukukun üstünlüğü (Siyasi kültür, demokratik katılım, yargıya erişim de dahil olmak üzere yargı sistemi)başlıklarında proje teklifi sunabileceklerdir. Medya hibe programına ise Medya Kuruluşları (Hizmet sağlayıcı olarak değerlendirilebilecek medya kuruluşları (yerel, bölgesel, ulusal düzeyde görsel-işitsel medya, basılı medya veya internet medyası) ve Medya alanındaki STK'lar proje teklifi sunabileceklerdir. Her bir proje için 50.000,00 ile 150.000,00 Avro arasında destek sağlanan hibe programlarına son başvuru tarihi Siyasi Kriterler Hibe Programı için 05.07.2013, Medya Hibe Programı için 12.07.2013 saat 16:00 da olacağı belirtilmiştir.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title