Haberler

ABD IŞİD'i 14 Kez Vurdu

Güncelleme:
Abone Ol

ABD Ordusu, Musul Barajı yakınlarındaki terör örgütü IŞİD hedeflerine 14 yeni hava saldırısı düzenledi.

ABD Merkez Kuvvetler Komutanlığından (CENTCOM) yapılan açıklamada, savaş uçakları ve uzaktan kumanda edilen insansız hava araçlarıyla düzenlenen saldırılarda, IŞİD'e ait 6 "Humvee" tipi araç, 3 "emprovize patlayıcı cihaz" mevzisi, 1 havan topu silahı ve 2 silahlı aracın yok edildiği ya da hasara uğratıldığı bildirildi.

Operasyonda görev alan tüm uçaklar ve insansız hava araçlarının daha sonra güvenli biçimde bölgeden ayrıldığı belirtildi.

ABD 84 KEZ HAVADAN VURDU

CENTCOM açıklamasında, 8 Ağustos'tan bu yana Irak'ta 84 hava saldırısının düzenlendiği, bu saldırılardan 51'nin Musul Barajı yakınlarındaki Irak güçlerine destek amacıyla yürütüldüğü kaydedildi.

Kaynak: AA / Güncel

Musul Barajı Irak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (26)

faruk:

birde diyarbakiri liceyide vursana abd.

Yanıtla3633
amedliodur@hotmail.com:

o sıkar biraz

00
yaşar:

adam bır gazetecı için vuruyor bız ıse 49 ınsan ıçın kınıyoruz.

Yanıtla338
...lal@hotmail.com:

BİZDE MALESEF HERSEY LAFTA ..

00
SEVİNÇLİ:

İŞİD KAÇACAK DELİK ARIYOR HERHALDE. HELAL BE OBAMA SANA . GERÇEKTEN SEN DEDİĞİNİ YAPIYORSUN. MÜSLÜMANLIKTA KELE KESMEK VARMI Kİ KELE KESİYORSUNUZ. EY İŞİD. SONUN HÜSRANLA BİTECEKTİR.

Yanıtla535
Şeyhmus çelik:

ALLAH devamını getirsin:))) hepsi gebersin darısı bizim içimizdekilere

Yanıtla730
............:

ellerine sağlık obama :)

Yanıtla332
BİLGİLİ:

TÜRKİYEYİ SAVAŞA ÇEKME PLANI TIKIR TIKIR İŞLİYOR. ABD IRAKTAKİ KÜRTLERİ IŞİD BAHANESİYLE GÜÇLENDİRİYOR. SİLAHLANDIRIYOR. IŞİDİ KURUP GÖNDERENDE AMERİKA. HER TÜRLÜ AĞIR SİLAHLARIN GÖNDERİLDİĞİ PKK TÜRKİYEYE SALDIRMASI AN MESELESİ. ABD BAŞKA BİR BAHANEYLE PKK YA SİLAH GÖNDEREMEZDİ. MÜTTEFİK 1 İSRAİL , MÜTTEFİK 2 PKK

Yanıtla721
mertghankzl@gmail.com:

GÜZEL TESPİT

00
İSİMSİZ:

Realist olun.Amerika''dan bahsediyoruz.Ekonomileri Türkiye''den 15 kat fazla.Adamların savunma bütçeleri 714 milyar dolar.Birçok ülkede sömürüleri var.Zor biraz kardeşim Türkiye''nin dünyaya hakim olması.Osmanlı Dönemi''nde kaldı o dünyaya hakim olma.Günümüzde Amerika Uzay Çağı''nı yaşarken bizimkiler hala mecliste kavga ediyor.Böyle saçma sapan hayallere kalkışmayın.Sadece hayal olarak kalır.

Yanıtla523
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title