Haberler

ABD IŞİD'e 3 Yeni Hava Saldırısı Düzenledi

Güncelleme:
Abone Ol

ABD ordusu, Erbil ve Musul Barajı yakınlarındaki IŞİD hedeflerine 3 yeni hava saldırısı düzenledi.

ABD ordusu, Erbil ve Musul Barajı yakınlarındaki terör örgütü IŞİD hedeflerine bugün de 3 yeni hava saldırısı düzenlediğni açıkladı.

3 ZIRHLI ARAÇ YOK EDİLDİ

ABD Merkez Kuvvetler Komutanlığından (CENTCOM) yapılan açıklamada, savaş uçakları ve uzaktan kumanda edilen insansız hava araçlarıyla yürütülen saldırılarda IŞİD'e ait "humvee" tipi bir araç, bir malzeme aracı ve 3 zırhlı aracın yok edildiği, IŞİD'e ait bir binanın da ağır hasara uğratıldığı belirtildi.

CENTCOM, ABD ordusunun 8 Ağustos'tan bu yana Irak'ta 101 hava saldırısı düzenlediğini bildirdi.

Kaynak: AA / Güncel

Musul Barajı Dünya Erbil Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (32)

ali veli konya:

yedi duvel bir olmus bir avuc muslumana saldiriyo, kafirin destekcileri utanin.

Yanıtla5412
PİRSUS LU murat:

hayırlı uğurlu olsun darısı geride kalan bütün araçlarına ve insanlarına inş. kafir kafiri vuruyor ne kadar güzel manzara darısı içimizdeki kafirlerede(işitlilere)

Yanıtla2043
suruclu =pirsusbaydogru@windowslive.com:

uyarıcı PKK demeyin artık kürt diyin siz yaw yeter gari biz pkklı olmayıp kürt olanada pkk muamelesi yapılıyor sanki çok büyük bişey kürt olduğunu anlayınca hemen yanaşıp way biz kardeşiz pkk katil böle şöyle u. an madem öyle bu konuyu niye açıyon bana. en iyisi ayrım yapmamak pkk=kürt yada bi kürt gördünmü direk konu açmayacan sıkıldık artık bundan

00
pirsus lu muratmehmet@gmail.com:

desenize aramızda bir kaç tane iş-it çi chakkal varmış :))) canınız ceheneme ki oraya gideceksiniz mekke feth edildiğinde bile kadın çocuk ve yaşlılara dokunulmadı ama sizin gibi caniler cocukların kafasını kesip top oynarlar ve Hz. Hüseyinin kafasını kesmiş bir kavimsiniz.

00
uyarıcımk-subzero@hotmail.com:

alttaki yazında haklı olabilirsin fakat yinede kafir deme burada önemli sayıda bir topluluk var bu laf çok sakat onların içinde değilsin sonra bu laf diyen kişiye dönüyor bu konuda hadis var islama aykırı de, harici de ama kafir sakat bir kelime dikkat et derim.

00
uyarıcımk-subzero@hotmail.com:

pirsuslumu nedir bunu uyarmakla yanlış yapmışım pkakalıymış bu yukarıdaki yorumlarından anladım

00
DERDA:

Amerikayı seveceğim aklıma gelmezdi

Yanıtla1536
metehanmk-subzero@hotmail.com:

pkkancığını amerikanın koruduğunu anladın en sonunda

00
Hilal Tünay:

Obamacım Ver YPG ye silahları sonra da Keyfine bak. . .

Yanıtla1330
PİRSUS LU murat:

Bu Haberle İlgili Yorumunuzu Yazınbu vahabi topluluğundan ançak amerika baş eder baksanıza hemenkırmızıya basan selefiler var hz hüseyinin bile kafasını kesen kavmin devamı:)) hepiniz cehennemde yanacaksınız yeriniz hazır.

Yanıtla1129
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title