Haberler

Ünlü Akrobasi Ekibi Festival İçin Bitlis'e Geliyor

Güncelleme:
Abone Ol

'4'üncü Van Denizi Su Sporları Festivali' için dünyaca ünlü 'Stars Of Florida Akrobasi Ekibi' Bitlis'e geliyor.

Bitlis ve Van Valililiği'nin ortaklaşa organize ettikleri '4'üncü Van Denizi Su Sporları Festivali' için dünyaca ünlü 'Stars Of Florida Akrobasi Ekibi' Bitlis'e geliyor.

Bitlis ve Van bu yıl 4'üncüsü düzenlenecek Van Denizi Su Sporları Festivali'ne hazırlanıyor. Festival kapsamında Bitlis Valiliği'nin daveti üzerine ABD'nin Florida eyaletinden dünyaca ünlü Stars of Florida akrobasi ekibi de Bitlis'e gelecek. 28-30 Haziran tarihleri arasında Bitlis'in Tatvan, Ahlat ve Adilcevaz ilçeleri ile Van'ın Erciş, Gevaş ve Edremit ilçelerinde yapılacak festivalde akrobasi ekibinin dışında plaj futbolu, kano yarışları, su kayağı, kürek, yelken ve sörf gibi etkinliklerde yer alacak.

Bitlis Vali Yardımcısı Alp Eren Yılmaz, davetleri üzerine Bitlis'e gelecek 16 kişilik Stars of Florida akrobasi ekibinin 29 Haziran'da gösteri yapacağını ve festivale büyük bir renk katacağını söyledi. Yılmaz, festival pop sanatçısı Burak Kut'un konseriyle son bulacağını söyledi. - Bitlis

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Eren Yılmaz Florida Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title