Haberler

ABD'nin Ankara Büyükelçisi Francis Ricciardone Bolu Valiliği'ni Ziyaret Etti.

Güncelleme:
Abone Ol

Bolu Vali Vekili Ömer Eru tarafından karşılanan Ricciardone ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, yaklaşık 5 yıldır, Türkiye'nin çeşitli şehirlerinde basketbol eğitim kampı düzenlediklerini belirterek, kampın bu yıl Bolu'da başladığını söyledi.

Bolu'ya eğitim kampını ziyaret etmek için geldiklerini ifade eden Ricciardone, "Basketbol eğitim kampımıza ABD'den bu konuda uzman kişileri gönderiyoruz ve buradaki yetenekli gençlerle kampa giriyorlar. Eğitim kampımıza Türkiye'nin dört bir köşesinden gelen çok özel gençler katılıyor. Bu, gayet eğlenceli ve güzel bir program.

Bu sene Bolu'da yapıyoruz ve bu da benim Bolu'yu ziyaret etmem için güzel bir fırsat oldu. Bugün Bolu için çok önemli bir gün, Atatürk'ün Bolu'ya gelişinin 78. yıl dönümü. Sizleri kutluyorum" şeklinde konuştu.

Bolu Valiliği'ni ziyaretinin ardından Bolu Belediyesi'ne geçecek olan Ricciardone, daha sonra da Abant İzzet Baysal Üniversitesi'ndeki "12 Dev adam Basketbol okulları Uluslararası Basketbol Eğitim Kampı"nı ziyaret edecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Francis Ricciardone Türkiye Bolu Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title