Haberler

ABD Polisi İntihar Etmek İsteyen Felçliyi Vurdu

Güncelleme:
Abone Ol

ABD'nin Delaware eyaletinde polislerin, kendilerine silah çektiğini iddia ettiği tekerlekli sandalyedeki belinden aşağı felçli genci silahla vurarak öldürmesi, tepki çekti.

ABD'nin Delaware Eyaleti'ne bağlı Wilmington kentinde polis, tekerlekli sandalyede silahlı olduğunu düşündüğü bir adamı kurşun yağmuruna tuttu. 19 yaşındaki Jeremy McDole isimli felçli adam olay yerinde hayatını kaybetti. Olay anı görgü tanıkları tarafından cep telefonu ile kaydedildi.

ÇEVREDEKİLERE SİLAHINI DOĞRULTTU İDDİASI

Felçli McDole'un 4 polis tarafından vurulması büyük tepki yaratırken, Wilmington polis sözcüsü, bir ihbar üzerine olay yerine yönlendirilen polis memurlarının, McDole'un çevredekilere silahını doğrulttuğunu gördüğünü söyledi. Polis memurlarının, McDole'u bu nedenle vurdukları açıklandı.

"ONU ÖLDÜRMELERİ TAMAMEN İNFAZ"

Ancak sokak ortasında öldürülen felçli adamın ailesi, McDole'un öldürülmeden de etkisiz hale getirilebileceğini söyleyerek, polis teşkilatından şikâyetçi olduklarını belirtti. Genç yaşta arkadaşının bacağına ateş etmesi sonucu tekerlekli sandalyeye mahkûm kalan McDole'un annesi Phyllis, "Oğlum bir buhran geçiriyordu. Görgü tanıkları silahı başkalarına değil, kendisine doğrulttuğu ve intihara teşebbüs ettiğini söyledi. Onu öldürmeleri tamamen bir infaz." derken, kız kardeşi Letesha Green ise "Tekerlekli sandalyede olan bir adama neden elektroşokla müdahale etmiyorsunuz. Kardeşimi resmen katlettiler." diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Delaware Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (8)

coni:

bizim polislerimizde pkklılra bu şekilde davranmalı

Yanıtla137
zırtapoz:

yatın kalkın bizim imanlı polislerimize dua edin

Yanıtla222
Hakan:

sende yat kalk darbe sırasında sırpların yaptığı işkenceleri yapmadıkları için tsk ya dua et.

20
EmreMobil-IOS:

Turkiyeye getirseler boyle yasayi keske bakim ozman molotofculari bidaha sokaga cikiyomu . Polis olecegine taskinlik yapip yagmacilar olsun. Haberleri simdiden goruyom flas flas flas polis kendi halkini vuruyor.

Yanıtla318
esmerMobil-ANDROID:

Amerikan polisi böyle bir pislik işte.türkiyede olmuş olsa bütün dünya ayağa kalkar

Yanıtla112
açe:

işte amerika sılahlı oldugunu dusunduğu gencı vurması çok normal orası adaletli ve herkesin yaşadığı ulke bu sayede terör olamaz orda yasaları kuvvetlide ondan surıyede yasamı var ırakta yasamı var teksas herkesde sılah kendı halkına kursun sıkan ınsanı yaşatırmısın surıyede ırakta yaşatmışlarkı birbirlerini öldürdülerfarklı etnık guruplar insan gibi beraber yaşamayı öğrenemediler avrupalılardan şimdide halk kalmadı oldu yada göç etti perişan halleri cocukları denızlerde boguluyoryaşamakuğruna

Yanıtla02
TC Malatyalı Mobil-ANDROID:

Abd li ihtiyar avratlar osmanlı dedelerimiz i iyi tanır O

Yanıtla00
Ali durmazMobil-IOS:

Bütün polislere ve askerlere sonsuz saygi duyuyorum cünkü onlar bizim korumalarimiz

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title