Haberler

ABD: MİT TIR'larını Türk Hükümetine Sorun

Güncelleme:
Abone Ol

ABD Dışişleri Bakanlığı Basınla İlişkiler Direktörü Jeff Rathke, MİT TIR'ları ile ilgili soruya "O soruyu Türk hükümetine sormanızı öneririz" cevabını verdi.

ABD Dışişleri Bakanlığı Basınla İlişkiler Direktörü Jeff Rathke, günlük basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı. MİT TIR'larıyla ilgili soruya "O soruyu Türk hükümetine sormanızı öneririz" karşılığını verdi.

"TÜRK HÜKÜMETİNE SORUN"

ABD Dışişleri Bakanlığı Basınla İlişkiler Direktörü Jeff Rathke, günlük basın toplantısında kendisine yöneltilen, MİT TIR'ları ile ilgili soruya verdiği yanıtta, "O soruyu Türk hükümetine sormanızı öneririm" dedi.

"TÜRKLERLE YAKINDAN ÇALIŞIYORUZ"

Rathke, başka bir soru üzerine de, "Koalisyon ortağımız Türklerle eğit-donat konusunda çok yakından çalışıyoruz, bu açık. Ancak sizin sözünü ettiğiniz haberlerin, bununla bir bağlantısı yok" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Dışişleri Bakanlığı Jeff Rathke Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (94)

AK ALIN:

ALLAH ZEVAL VERMESİN AKPYE ALLAH BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN AKPYİ

Yanıtla2311
muhammed karaali:

cumhuriyet gazetesi büyük bir gazetecilik yaptı. . . . gerçekleri fotoları ile yayınladı. . . . . resmen bir terör örgütüne bizim vergilerimiz ile silah gönderildiği ortaya çıktı. . . . esad yine haklı çıktı. . . bir daha asla ak partiye oy vermem. . . . .

Yanıtla1022
Oylar HDP YE Mobil-ANDROID:

akp secimden sonra savaş çıkaracak

Yanıtla1121
SEVGİ VE HOŞGÖRÜ DİNİ İSLAM:

akpeye OY VERMİŞ HERKES ORTADOĞUDA ÖLEN İNSANLAR İÇİN VİCDAN MUHASEBESİ YAPMALI

Yanıtla625
oğuz:

''Seçilmişlerin suç işleme özgürlüğü'' diye bir hakları olamaz.

Yanıtla427
NBCMobil-IOS:

ASKERİ KALLEŞÇE SIRTINDAN VURAN HDP'YE OY VERMEYİ DÜŞÜNMÜYORSUNUZ İNSALLAH !! BU BARBAR SÜRÜSÜ ZORBACILARA OY YOK KENDİNİZE GELİN ŞEHİTLERİMİZİN KEMİKLERİ SIZLAMASIN.

Yanıtla722
SUÇ:

ERBAKAN HOCA akp İÇİN NE DEMİŞTİ : BUNLARA VERİLEN HER OY CEHENNEME ALINMIŞ BİR BİLETTİR. . . . . . . . . . . . . . . . ŞİMDİ BUNLARA VERİLEN - VERİLECEK HER OY ORTADOĞUDA BİR ÇOCUĞA SIKILMIŞ KURŞUNDUR. . . . . . . . . . . . . uzunNUN YAPTIĞI İNSANLIK SUÇUDUR - SAVAŞ SUÇUDUR

Yanıtla918
SUÇ:

akApEYE VERİLEN - VERİLECEK HER OY ORTADOĞUDA BİR ÇOCUĞA SIKILMIŞ KURŞUNDUR. . . . . . . . . . . . . uzunNUN YAPTIĞI İNSANLIK SUÇUDUR - SAVAŞ SUÇUDUR

Yanıtla620
rastimoon:

SORUYU zamanın başbakanı erdoğana sorduk oda yok böyle silah falan yalan söylüyorlar dedi ama görüntüler kabak gibi ortada bunada montaj derler herhalde

Yanıtla719
No kommemtMobil-IOS:

Hükümete o soruyu sorabilecek gazeteci kalmadı maalesef.

Yanıtla520
Tüm 94 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title