Haberler

Abdi İbrahim'den Liderliğini Güçlendirecek Önemli Bir Adım

Güncelleme:
Abone Ol

Abdi İbrahim, tıkalı burunları açan 'Bruno' ile Sağlık Ürünleri kategorisinde

Türk ilaç sektörünün lideri Abdi İbrahim, Sağlık Ürünleri kategorisine, 100 yıllık köklü geçmişinin ve yenilikçi anlayışının ışığında yarattığı Bruno markasıyla girdi.

Abdi İbrahim, burun bakım sağlığı konusunda 7'den 70'e herkese çözüm sunan Bruno ile sektördeki liderliğini güçlendirmeyi ve ürünlerini farklı ülke pazarlarına sunmayı hedefliyor.

Türk ilaç sektörüne 100 yıldır yenilikçi ve vizyoner anlayışla yön veren Abdi İbrahim, Sağlık Ürünleri kategorisinde yarattığı ilk markası Bruno'nun tanıtımı amacıyla bir toplantı düzenledi.

Abdi İbrahim Uluslararası Pazarlardan Sorumlu Genel Müdürü Cüneyt Gedikli, toplantıda yaptığı konuşmada, 100 yıldır tıbba ve insanlığa hizmet etme misyonuyla faaliyet gösteren şirketin, 2003 yılından bu yana kesintisiz devam eden pazar liderliğini güçlendirmek üzere yeni yatırımlara yöneldiğini söyledi.

Bu kapsamda Abdi İbrahim bünyesinde Sağlık Ürünleri Direktörlüğü oluşturulduğunu ve kendine ait ilk markası olan Bruno'nun pazara sunulduğunu belirten Gedikli, "2021 Vizyonumuz doğrultusunda iç pazardaki liderliğimizi sürdürülebilir kılmayı ve Türkiye'deki gücümüzü dünyaya taşıyarak küresel bir oyuncu olmayı hedefliyoruz. Sağlık ürünleri kategorisindeki ilk markamız Bruno da bu vizyonun somut bir eseri. Hedefimiz, Bruno ile burun sağlığı denilince akla gelen ilk marka olmak! Ayrıca Sağlık Ürünleri kategorisinde yeni markalarımızla büyümeyi planlıyoruz" şeklinde konuştu.

Tıkalı burunlar Bruno ile açılacak!

Abdi İbrahim Sağlık Ürünleri Satış ve Pazarlama Direktörü Hayal Tepe de burun tıkanıklığının yaşam kalitesini doğrudan etkileyen bir sorun olduğuna ve öneminin yeterince bilinmediğine değindi. Burun tıkanıklığının özelliklerde bebeklerde derin uykuya dalamama ve rahat beslenememe gibi sorunlara neden olduğunu kaydeden Tepe, bu sıkıntıların bebeklerin gelişimini yavaşlattığını da vurguladı. Ayrıca Burun tıkanıklığının, yetişkinlerde de motivasyon kaybına yol açtığını ve tıkalı burundan nefes alınamadığı için ağızdan alınan nefesin solunum yolu hastalıklarına davetiye çıkardığını söyledi.

Bruno markasıyla burun tıkanıklığı konusunda 7'den 70'e herkese çözüm sunmayı hedeflediklerini ifade eden Tepe, şu açıklamalarda bulundu: "Abdi İbrahim olarak Sağlık Ürünleri kategorisinde kendimize ait ilk markamız Bruno'yu yarattık. İlk olarak bebeklerde burun tıkanıklığını engellemek üzere geliştirilen 'Bruno Baby' raflardaki yerini aldı. Onu, çocuklar için geliştirilen 'Bruno İzotonik Deniz Suyu Spreyi', yetişkinlere yönelik 'Bruno Hipertonik Okyanus Suyu Spreyi' ve soğuk algınlığı, gribi önleyici ve tedavi etmeye yardımcı 'Bruno Antiviral Burun Spreyi' izledi. Bruno ile burun tıkanıklığı sorununa son vermeyi ve bu konuda toplumu bilinçlendirmeyi hedefliyoruz."

'Bruno Sağlık Tır'ı yola çıkıyor

Bruno markasının Abdi İbrahim'in sosyal sorumluluk anlayışını benimsediğini dile getiren Hayal Tepe, toplumu burun sağlığı konusunda bilinçlendirmek üzere 'Bruno Sağlık Tır'ının 1 Ekim'de yola çıkacağını söyledi. İstanbul'dan Van'a uzanan bir rota üzerinde annelere eğitim verilecek olan 'Bruno Sağlık Tır'ı, Van depreminin 1. yıldönümünde Vanlı annelerle birlikte olacak.

İsyankâr bebeklerin hikâyesi bu gece gösterimde…

Reklam kampanyasının çıkışını bebeklerde burun tıkanıklığını engelleyen Bruno Baby Serum Fizyolojik ile gerçekleştiren Abdi İbrahim, yeni markasını annelerin 'güvenilir yardımcısı' olarak konumlandırdı.

'O Burun Tıkanacak Arkadaş' sloganıyla hazırlanan yeni reklam filmi, Bruno Baby Serum Fizyolojik'in, bebeklerdeki burun tıkanıklığının yarattığı rahatsızlığa son vererek, bütün gece rahat uyumalarını sağladığı ve böylece annelerinin de ilgisinin azalmaya başladığı gerçeğine dayanıyor. Filmde, bu gelişmeye direnen bir grup isyankâr bebeğin, gösterdiği tepki esprili bir dille işleniyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İbrahim Sağlık Abdi İbrahim Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title