Haberler

Abdüllatif Şener: Oğlum kapıyı açar açmaz eşim ve annesine ateş etmeye başlamış

Güncelleme:
Abone Ol

Eski bakanlardan Abdüllatif Şener'in oğlu Bedirhan Şener, evinde rehin aldığı anneannesini silahla vurarak öldürdü. Olay kamuoyunda infiale neden olurken konuya ilişkin yeni bir açıklama daha yapan Abdüllatif Şener "Ben arabayı park etmekle meşgulken eşim ve annesi oğlumun dairesine çıkmışlar, zile basmışlar, o ise kapıyı açar açmaz karşısına ateş etmeye başlamış. Eşimin kanser tedavisi gördüğü bir ortamda yanlışlarla dolu yorum yapanlara üzüntülerimi belirtirim" dedi.

Ankara'da rehin aldığı anneannesini silahla vurarak öldüren eski bakanlardan Abdüllatif Şener'in oğlu Bedirhan Şener, Bilkent Şehir Hastanesi Yüksek Güvenlikli Adli Psikiyatri Hastanesi'ne sevk edildi.

Dün akşam saatlerinde anneannesi Leyla Çetiner'i aralarında çıkan tartışma sonrası silahla rehin aldıktan sonra öldüren Bedirhan Şener, gözaltına alınmasının ardından sabah saatlerinde adliyeye getirildi. Şener hakkında, çıkarıldığı hakimlikçe adli kontrol ve yurt dışı yasağı uygulandı.

3 HAFTA BOYUNCA GÖZETİM ALTINDA

Akli dengesinin yerinde olmadığı belirtilen ve nezarethanede adli tıp doktoru muayenesinden geçen Bedirhan Şener'in, Bilkent Şehir Hastanesi Yüksek Güvenlikli Adli Psikiyatri Hastanesi'ne sevk edilerek, 3 hafta süreyle gözetim altına alınmasına karar verildi.

İFADESİ ALINAMADI

Şener hakkındaki gözetim süresinin uzatılıp uzatılmayacağına raporun hazırlanmasının ardından karar verilecek. İfadesi alınamayan Bedirhan Şener'in ev aramasında çok sayıda psikiyatri ilacı bulunduğu, olayla ilgili cinayet davasının açılacağı, rahatsızlığının tedavi edilebilir düzeyde olması halinde hakkındaki hükmün tutuklamaya çevrilerek cezaevine gönderileceği öğrenildi.

"İŞSİZ KALMANIN SIKINTILARIYLA PSİKOLOJİK SORUNLAR YAŞADI"

Öte yandan Abdüllatif Şener olayına anına ilişkin yeni bir açıklamada bulundu. Şener, "Dün meydana gelen olay, ailemizi derinden sarsmıştır. Bu vesile ile taziyelerini bildiren, acımızı paylaşan cevap veremediğim tüm dostlarımıza teşekkür ederim. Diğer bazı sorunlarla birlikte oğlum Bedirhan, yıllarca işsiz kalmanın sıkıntılarıyla psikolojik sorunlar yaşamıştır. Sonrasında Meclis personeli olarak parti grubunda çalışırken; en düşük maaşla Meclis kadrosuna alınmasını bazı medya mensupları şahsımla hesaplaşmanın bir aracı haline dönüştürünce, bu durum O'nun psikolojik sorunlarını ağırlaştırmıştır.

"OĞLUM ANNEANNESİNİ ÇOK SEVERDİ"

Sağlık durumu iyi olmadığından ve telefonlarımıza cevap vermediğinden hayatından endişe duyarak dün akşam eşim Berrin ve annesiyle birlikte oğlum Bedirhan'ın evine gittik. Ben arabayı park etmekle meşgulken eşim ve annesi oğlumun dairesine çıkmışlar, zile basmışlar, O ise kapıyı açar açmaz karşısına ateş etmeye başlamıştır ve söz konusu müessif olay meydana gelmiştir.

Oğlum anneannesini çok severdi, zaman zaman O'nda kalır, anneannesi de kendisinde kalırdı. Eşimin kanser tedavisi gördüğü bir ortamda, özensiz ve yanlışlarla dolu yayın ve yorum yapanlara üzüntülerimizi belirtir, yaşadığımız bu zor günlerde ailemizin acısına saygı göstermelerini bekleriz" ifadelerini kullandı.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

Abdüllatif Şener Kanser Tedavisi Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (36)

İbrahim Demirel:

Kusura bakma ama benim anam babam rahmetli, senin oğlun yaşında bir adamım. Senin oğlun o meclis de işe girebiliyorken, ben neden giremiyorum. Garip olduğum için mi ? Anam babam rahmetli diye mi? Ankara’da tanıdığım yok diye mi? Sen kusuru başta kayırma ile yapmışsın. Bakanın oğlu bile olsa bir Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olarak benden üstün olmamalı. Koca Türkiye’ye sığamadım da bunca kederin içinde bir de dilini yolunu bilmediğim Almanya’ya geldim. Benim vebalimi kim ödeyecek bakan bey?

Yanıtla111567
Abuzer Sever:

Bence bu yazdıklarından sonra, sende bir psikoloğa görün derim... Olay ne, ne yazmışsın... yazık yazık..

297188
İbrahim Demirel:

Abuzer, Ben olayı gayet iyi anladım. Geçenlerde yine hükümet den birisinin kızı bir kazaya karıştı ve olay kapandı. Bugün doğru yada yanlış bilmiyorum adamın oğlu bir cinayet işliyor ve aklı dengesi yerinde değildi deniliyor. Oğlunu meclis de işe aldığından bahşetmiş. Şu adam kayırma işlerini bıraksalarda bari bizden sonrakiler mağdur olmasa diyorum. Tuzu kuru olana tabiki sözlerim saçma gelecektir. Başa gelirse anlarsınız.

42298
İbrahim Demirel:

Abuzer, tuzu kuru abim. Öncelikle ölene Allah dan rahmet diliyorum. Bir Türkiye cumhuriyet vatandaşı olarak bazı şeyleri sorgulamak isterim. Senin düşündüğün gibi vicdansız ve ahlaksız da değilim. Geçenlerde malum kişilerin kızı bir kazaya karıştı bunun sonucunu sorgularım, ve bugün bir cinayet oldu arkasından psikolojik sorunları olduğundan bahsedildi. Yoktur demiyorum olabilir ama bunu vatandaşa kanıtlamak zorundalar. Sonrada oğlunu meclise aldığından bahşetmiş ben bunu da sorgularım.

20138
Anty-Partizan:

Daha Rahat Bir Hayat Icin Mi Almanya ?

8436
sade vatandaş:

imamlar bile youtube da envai çeşit yorum yapıyor atıyor tutuyor kesiyor sıra kul millet yetim hakkı devletin milletin yetimin malını israfa peşkeşe gelince tıssss hiç sesleri çıkmıyor yada bana denk gelmiyor cumalarda böyle vaazlarına hiç denk gelmedim belki sizin oralarda bu konularda vaaz veriyorlardır torpille işe çocuklarını sokup ortalıkta mutaasıp gibi dolananlar insanın içini acıtıyor

1784
Uyanık:

İki ayda araba aldın işte boşver gerisi yalan, bu hayatta ki en yüksek başarıyı elde etmiş bulunmaktasın….

914
İbrahim Demirel:

Senin oğlun meclis personeli olsun diye, ben ve benim gibi binlerce genç, vatanından binlerce kilometre uzağa gitmek zorunda kaldı.

Yanıtla44220
Tampikoo:

adamın oğlu anneannesini öldürmüş hala diyo yalan yanlış haberleri kınıyorum...ulandaha kötüsü ne olabilirdiki

Yanıtla14131
Gürkan YALÇIN:

Olay çok vahim o ayrı konu... Yanlız bu aralar oglum-kizim meclis personeli sözlerini çok duyar olduk.. MİLLET MECLİSİ SANİRİM ARTİK MİLLETE AİT DEGİL... NOT: KAMU DA EŞLERİ AYNİ KURUMDA CALİSTİRMAYAN ZİHNİYET.. BABA KİZ BABA OGLU AYNİ MECLİS CATİSİ ALTİNDA CALİSTİRİYOR İNANİN ORDA CALİSAV EVLAT MİLLET VEKİLİ KADAR EGOSU OLUR.. ULKEM KAYBETTİK BİZ LİYAKATİ DA AHLAKİ DA ONURUMUZU DA GELECEGİMİZİ DE KAYBETTİK.. ULKEMİ COK SEVİYORUM AMA EVLAT YETİSTİRMEYE KORKAR OLDUM!!

Yanıtla11115
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title