Haberler

Adalet Bakanı Bozdağ ile Ekonomi Bakanı Zeybekci, Denizli'de" Haberine Ek

Abone Ol

Denizli'ye temel atma ve çeşitli temaslarda bulunmak için gelen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ile Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Büyükşehir Belediyesinin iftar çadırında vatandaşlarla oruç açtı.

Denizli'ye temel atma ve çeşitli temaslarda bulunmak için gelen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ile Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Büyükşehir Belediyesinin iftar çadırında vatandaşlarla oruç açtı. Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin Ulu Cami yanındaki alanda kurulan iftar çadırında vatandaşlarla aynı sofrayı paylaşan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ile Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, ezanın okunmasıyla iş adamı Orhan Abalıoğlu'nun üstendiği iftar sofrasında oruç açtı. İki bakana Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Erbil, AK Parti Denizli Milletvekilleri Bilal Uçar ve Nurcan Dalbudak, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da eşlik etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bekir Bozdağ Denizli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title