Haberler

Bakan Tunç: Narin'in ölümünden sorumlu olanlar adalet önünde hesap verecektir

Güncelleme:
Abone Ol

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Diyarbakır'da kaybolan Narin Güran'ın cansız bedeninin bulunmasına yönelik açıklamalarda bulundu. Bakan Tunç "Narin kızımızın ölümünden sorumlu olan ya da olanlar, adalet önünde hesap verecektir. Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olayın ilk anından itibaren başlatılan soruşturma çok yönlü ve titizlikle sürdürülmektedir" dedi.

Diyarbakır'da 19 gün önce kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedeni köye 2 km uzaklıkta bulunan bir dere yatağında bulundu.

ACI HABERİ BAKAN YERLİKAYA VERDİ

Kahreden gelişmeyi duyuran İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya " Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi'nde kaybolan Narin kızımızın maalesef cansız bedeni Jandarma ekiplerimiz tarafından bulundu. Narin kızımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun. Başımız sağ olsun" ifadelerini kullandı.

BİR AÇIKLAMA DA ADALET BAKANI'NDAN

Yerlikaya'nın verdiği acı haber Narin'in bulunacağı umudunu taşıyan herkesi büyük üzüntüye boğarken gelişmenin ardından bir açıklama da Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan geldi.

"SORUMLU OLANLAR ADALET ÖNÜNDE HESAP VERECEK"

Bakan Tunç sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada " Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi'nde kaybolan Narin Güran evladımızdan gelen acı haber hepimizi derinden üzdü.

Narin kızımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olayın ilk anından itibaren başlatılan soruşturma çok yönlü ve titizlikle sürdürülmektedir. Narin kızımızın ölümünden sorumlu olan ya da olanlar, adalet önünde hesap verecektir."

Bakan Tunç: Narin'in ölümünden sorumlu olanlar adalet önünde hesap verecektir

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı Yılmaz Tunç Yılmaz Tunç Diyarbakır Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (41)

Evren Erol:

Bu ülkede adalet öleli çok oldu

Yanıtla18260
İstanbul:

Halen adaletin olduğuna inanan var mı

Yanıtla13206
Haydar Bayram:

Adalet mi hergün görüyoruz adaleti adalet öleli çeyrek asır oldu.

Yanıtla11156
VEFA:

Adalet mi, o da ne?...

Yanıtla7117
hüseyin cesur:

olmayan adaletten bakanı dem vuruyor ,adalet olsa bu ülke bu halde olmaz

Yanıtla6108
Abdullah KARAMAN:

biz geçen hafta hırsızları tahliye ederek uyguladığınız adaleti gördük. bu ülkenin adaletine zerre kadar itimatımız kalmadı. bu kızımızın katilleri de bir iki yıl sonra cem garipoğlu gibi öldü diye yurtdışına kaçar.

Yanıtla5109
ZİYA BAŞKAN:

umarım öyle olur ama amdaysa çok zengin bir şekilde enerji gibi yırtar davadan

Yanıtla993
Said Kurt:

Adalet idamdır. Diğer cezaları icra etmesenizde olur.

Yanıtla486
DündarS:

Hangi adalet ?? Olmayan mı ?!

Yanıtla465
KAZİM Uzunöz:

aynen canım aynen saklaya saklaya verdirirsiniz

Yanıtla054
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title