Haberler

Aile sağlığı merkezinde kan donduran olay! Elektrikli çaydanlıkla vura vura doktorun kafatasını çatlattı

Güncelleme:
Abone Ol

Adana'da eşine işe giriş için rapor almak isterken, aile hekimi Dr. Can Cevher Gürler'i elektrikli çaydanlık ile dövüp, ağır yaralayan Seracettin D., adliyeye sevk edildi. Seracettin D.'nin, ifadesinde, "Üzerime çay döktü, ben de kendimi korumak istedim" dediği belirtildi.

Dün saat 11.00 sıralarında Seyhan ilçesi Dumlupınar Mahallesi'ndeki aile sağlığı merkezinde meydana gelen olayda aile hekimi kaydı başka doktorda olan Seracettin D., Dr. Can Cevher Gürler'e gelerek eşi için işe giriş raporu almak istedi. Dr. Gürler'in kendisinde kayıtlı olmayan kişiye sadece durum bildirir rapor verebileceğini söylemesi üzerine tartışma çıktı. Tartışma büyüyünce Seracettin D., odadaki elektrikli çaydanlık ile doktora saldırdı. Saldırı sonucu sol omzunda çıkık, kafatasında çatlak ve açık yaralar oluşan Dr. Gürler, Seyhan Devlet Hastanesi'nde yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı.

Aile sağlığı merkezinde kan donduran olay! Elektrikli çaydanlıkla vura vura doktorun kafatasını çatlattı

"ÜZERİME ÇAY DÖKTÜ, KENDİMİ KORUMAK İSTEDİM"

Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, evine yapılan baskında şüpheli Seracettin D.'yi gözaltına aldı. Polis merkezine götürülen Seracettin D.'nin ifadesinde, "Eşime form doldurttu ancak sonrasında bu raporun farklı olduğunu söyledi. Bundan 2 ay önce de aynı sorunu çıkardı. Üzerime çay döktü, ben de kendimi korumak istedim" dediği ortaya çıktı.

Adana'da Aile Hekimine Elektrikli Çaydanlıkla Saldırı

"DÖVMEM GEREKMİYORDU ANCAK..."

İşlemlerinin ardından sağlık kontrolü için Adana Adli Tıp Birimi'ne götürülen Seracettin D., gazetecilere, "Hiçbir şekilde yardımcı olmadı. İlk o darbetti. Dövmem gerekmiyordu ancak o şiddete başvurdu. Durumu ağır değil" dedi.

Seracettin D., adliyeye sevk edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Yaşam Adana Çay Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (18)

aslan Ak:

ankara gülhane hastanesine acil hasta geldi kıvranıyordu ve 30 dk geçti müdahale edilmedi sağlıkçıdan bizzat kulağımla duydum bırakın beklesin hastaya hasta gözüyle değilde sanki araç gibi davranıldı o yüzde sağlıkçıya artık iyi gözle bakmıyorum

Yanıtla116140
Emre null:

Toplumda buyuk bir ahlaki çöküş oluştu maneviyat iyice azaldı 3 Çözüm var 1 Okullarda Dini dersleri saat sayısı artırılmalı her derse başlamadan önce 5 dklilik merhamet adalet kibarlık efendilik iyi insan nasıl olur gibi ahlaki konular anlatildiktan sonra derslere başlanmalı beden dersinde bile üstüne Diyanet her gün cammi hoparlerinden ezandan once her gun farklı bir ahlaki Dini konu olmak üzere vaaz yayinlamali ki sokaktaki kafedeki parktaki halk Dinlesin iyice bilinclensin ki doğru ile yanlışı ayırt edebilecek duruma iyice gelsin 2 devlet halki agresif yapan huzurunu bozan geçim derdini çözmek için serbest piyasayi kaldirip en azından kira ekmek yag seker pirinc gibi temel ihtiyaçların fiyatını asgari ücrete göre kendi memurları ile oturup yıllık fiyatlar şeklinde belirlemesi ve bu fiyatların da heryerde aynı olmasinu sağlaması ornegin belediyenin memurlar gider kira olan evi inceler ve ona göre evin luksiyetine konumuna göre kira bedelini belirler ev sahibi o kira bedelinden fazlasina kiraya vermesi yasaklanir 3 idam in yanında cezalar artırılmalı caydırıcı cezalar getirmeli en kesin çözümler bunlardır

Yanıtla9266
Hasan Temiz:

İyilik din ile olsaydı dünyanın en ahlaklı ülkeleri Suuadi Arabistan, Afganistan Fas olurdu. Öyle mi ?

87
GAGS:

aslanı sağlık bakanı seni de milli eğitim, diyanet, ekonomi, adalet, içişleri, çalışma ve sosyal güvenlik bakanlıklarına aynı anda atasak tümünü sen halletsen hatta memnun kalırsak haşaaa cumhurbaşkanı da yapsak ülkemiz 3500 yıl bi yerlere doğru gitse (neresi olduğu önemli değil sen varsan).. :D

25
Damla Sengul:

çok komiksin

24
Tandogan Dogan:

Dunyada esi ben,esi benzeri olmayan ulke...TURKIYE

Yanıtla14134
Yasemin Mermerci:

Yooo var böyle ülkeler dünyada, hemde park çok.. Türkiye onların yanında cennet kalır...

53
er ak:

nasi yeni turkiye niz guzel mi

Yanıtla1471
Hasan Turk:

Cumsrtesi agir hasta acile gittim igne ilac vs o gun icin rapor istedim veremeyiz dediler yilliktan dustuler o gunu yani hafta sonu hastalanmayin rapor verilmiyormus.

Yanıtla3933
Doğrucu Mahmut:

Ağır hasta?grip??:))))vay arkadaş

04
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title