Haberler

Adana'da Çocuk Kavgası Silahlı Çatışmaya Dönüştü: 23 Yaralı

Güncelleme:
Abone Ol

Adana'da çocuklar arasında çıkan kavga, ailelerinin de karışması üzerine silahlı çatışma yaşandı. Olayda 23 kişi yaralanırken 6 kişi de gözaltına alındı.

Adana'nın merkez Yüreğir İlçesi Anadolu Mahallesi'nde çocuklar arasında çıkan kavga, ailelerinin de karışması üzerine silahlı çatışmaya dönüştü. İlk belirlemelere göre ateşli silahla yaralanan 23 kişi, hastanelerde tedaviye alındı. Olay sonrası 6 kişi de gözaltına alındı.

TAŞLAR HAVADA UÇUŞTU, SİLAHLAR ATEŞLENDİ

Merkez Yüreğir İlçesi Anadolu Mahallesi'nde saat 15.00 sıralarında, Arap ve Doğu kökenli ailelerin çocuklar arasında henüz bilinmeyen nedenle kavga çıktı. Çocukların haber verdiği aileler de kavgaya karıştı. Önce taşlar havalarda uçuştu, ardından uzun namlulu silahların peş peşe ateşlenmesiyle çatışma çıktı. İlk belirlemelere göre 23 kişi silahla çeşitli yerlerinden yaralandı. Bu kişiler yakınlarının yardımıyla hastanelere kaldırıldı.

YARALANANLARIN KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

Açılan ateş sonucunda iki aileden ve caddeden geçen Bakır Akdağ, Ahmet Daşçı, Ali Yüksel, Ali Demir, Mahmut Çiftçi, Halil Demirtaş, Abdurrahman Kılıç, Havaş Yüksel, Ahmet Çalkam, İmam Bakır Budan, Şahin Çalkam, İsmail Beyazkuş, Fethi Kılıç, İbrahim Gür, Ahmet Akdağ, Hacı Akdağ, Fadıl Demirel, Fuat Demircan, Mehmet Fırat Acet, Mustafa Çiftçi, Kasım Akdağ, Mehmet Demir, Mehmet Çakar isimli 23 kişi yaralandı.

POLİSİ TAŞLADILAR

Silahlı çatışmayı önlemek için polis alarma geçerken, ekipler mahalle girişinde tarafların taşlı saldırısına uğradı. Çukurova Caddesi'ne giren 4 zırhlı araç ve 2 TOMA, eli silahlı kişileri dağıtmak için tazyikli su ve gaz bombası fırlattı.

GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ARTTIRILDI

Arap ve Kürt kökenlilerin yoğunlukta olduğu ve çatışmaya sahne olan Anadolu Mahallesi ile olayların yayıldığı Başak ve 19 Mayıs mahallelerine çok sayıda Çevik Kuvvet ve Özel Harekat ekibi sevk edildi.

6 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Helikopter ile özel harekat, çevik kuvvet, terörle mücadele şube müdürlüğü ekiplerine bağlı polislerin mahalleye operasyon düzenledi. Polis, mahallede geniş güvenlik önlemleri alarak ailelerin karşı karşıya gelmesini engelledi. Operasyonun ardından yapılan çalışmalar neticesinde, şüpheli Samet E, Şehmus E., Süleyman E.,Emin E., Mehmet E. ve Abuzer E. gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hacı Akdağ İmam Bakır Yüreğir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (46)

AÇTIRMAYIN BAYRAMLIK AĞZIMI:

Gittiğiniz her yerde memleketin başına BELASINIZ. Azıcık medeni olmayı deneyin vahşi köpekler.

Yanıtla2146
MERDO:

DUR DAHA YENI BASLIYOR BIR DAHAKI BAYRAMA AGZIN LAF ETMIYOR OLABILIR

00
CEYHANLI:

MEDENIYET VE BUNLAR COK AYRI SADDAM GIBI HEPSINE ZEHIR VERECEN ULKE YEMIN EDERIM KURTULUR NE ISSIZLIK KALIR NE HIRSIZ KALIR ULKE OLARAK SINIF ATLARIZ

00
Adanalı:

Adana''yı yaşanmaz hale getirdiler.

Yanıtla351
Adana adana:

O güzelim memleketimin içine ettiniz. Adanayı ceheneme çevirdiniz. Sizin yüzünüzden memleketimden kaçar oldum. Ama keser döner, sap döner, gün gelir hesap döner. Dörtyol olaylarını hatırlatırım. Türkün sabrını zorlamayın. gün geldiğindeTürklerin elinden kimse alamaz sizi. Devlet bile. .

Yanıtla2226
PIRASA:

BIRAKIN BİRBİRLERİNİ KIRSİN ÖRGÜTÇÜLER

Yanıtla1422
ALİ CAN:

ÖYLE YAZMISSIN AMA HİÇ BR ARAP ÖRGUTLE İŞİ OLMAMIŞTIR BİZ ZARAR GÖRDUK ÖRGUTTEN ÇUNKU DOGU KİMLİGİMİZ SAKLAMAYA ÇALŞTIK HEP ONLAR YUZUNDEN BENCE ARAŞTIRMADAN YORUM YAPMAYIN

00
OKTAY:

Türk insanı halen uyuyor bol bol çocuk yapın Kürtlerin bazıları bilerek çocuk yapıyor halen uyuyorsunuz :) Ben yurtdşında yaşıyorum bana göre sıkıntı yok ama sizleri düşündüğüm için yazıyorum. 30 sene sonra Kürtle Türk nüfusu eşit olacak Türk insanı uyanmassa 30 seneyi cok sanmayın gelip geçecek bir sene.

Yanıtla1123
mert:

la mal zaten eşit milli güvenlik kurulu bunu söyledi tabi diğer etnik grupları türk saymazsan

00
gardaş:

kürtler sizin kardeşiniz değil mi? insan kardeşinin çocuğundan korkarmı?

00
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title