Haberler

Adana'da Gözaltındaki Polisler Adliyeye Sevk Edildi

Güncelleme:
Abone Ol

Adana'da yasa dışı telefon dinleme iddiaları ile ilgili gözaltına alınan 8 polis, bu sabah adliyeye sevk edildi.

Adana'da yasa dışı telefon dinleme iddiaları ile ilgili gözaltına alınan aralarında eski Emniyet Müdür Yardımcısı İsmail Bilgin ile Şube Müdürü Ertuğrul Yetkin'in de bulunduğu 8 polis, bu sabah adliyeye sevk edildi.

Adana Emniyet Müdürlüğü ekipleri dün sabah 17 Aralık operasyonundan sonra İstihbarat Şube Müdürlüğü'nden sorumlu Emniyet Müdür Yardımcılığı görevinden alınıp Sosyal Hizmetlerden ve Polisevi'nden Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcılığı'na atanan ve daha sonra buradan da Kemal Serhatlı Polis Meslek Yüksek Okulu'na Öğretmen Müdür Yardımcısı olarak görevlendirilen İsmail Bilgin ile İstihbarat Şube Müdürlüğü'nden alınıp Hassas Noktaları Korumalar Şube Müdürlüğü'ne atanan Ertuğrul Yetkin ile 1 komiser ve 5 polis memurunun evine baskın yaptı. Bu polisler gözaltına alınırken evlerinde de arama yapıldı.

KAPI AÇILMAYINCA BAŞKA ARABAYA BİNDİRİLDİLER

Gözaltına alınan polisler Adana Emniyet Müdürlüğü'nde bir gün sorgulandıktan sonra bu sabah Adana Adli Tıp Kurumu'na getirilerek sağlık kontrolünden geçirildi. Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri tarafından getirilen polisler, kontrolün ardından minibüslere bindirilerek Adana Adliyesi'ne götürülmek istendi. Ancak polislerin bindirilmek istendiği bir ekip arabasının kapıları açılmadı. Görevli polisler bir süre uğraşmalarına rağmen aracın kapısını açamayınca, gözaltındaki polisler başka bir araçla götürüldü.

CASUSLUK SORUŞTURMASI

Adana'da 19 Ocak günü Suriye'ye giden MİT'e ait TIR'ların aranmasının 'paralel yapının' organizasyonu olduğu iddia edilmiş, kapatılan özel yetkili mahkeme savcıları ile jandarmada bazı subaylar kısa sürede başka görevlere ve illere atanmıştı. MİT'e ait TIR'ların aranmasıyla ilgili 'casusluk soruşturması' başlatılmıştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adana Emniyet Müdürlüğü İsmail Bilgin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (9)

SATANDAŞiskarabulut@hotmail.com:

ADANADA OY ÇALINMASINA MÜSADE ETMEMİŞ OLABİLİRLER.

Yanıtla517
adanalıiskarabulut@hotmail.com:

Evlerinden kasa kutu çıkanlar rahat uyusun, başka bankaya transfer olsun, anadolu çocuğu verilen emirleri yapsın suçlu olsun..

Yanıtla616
ah yalan dünyaiskarabulut@hotmail.com:

Bunlar yolsuzluklara şahit olmuşlardır. Yıllar sonra iadei itibar ve tazminat verirler artık.

Yanıtla316
Hadisi Şerifiskarabulut@hotmail.com:

Mazlumun bedduasından sakınınız. Çünkü onun duasıyla ALLAH arasında perde yoktur. (Buharî, Müslim)

Yanıtla117
kara yazıgs_ermeydan@outlook.com:

zulüm karşısında susan dilsiz şeytandır.toplumca dilsiz şeytana dönüştük zulüm karşısında susuyoruz ak parti bir plan dairesinde suçsuz insanlar gözaltına aldırıyor bizde tayibi alkışlıyoruz ama şunu iyi bilelim tayib pkk verdiği sözü tutuyor kck tutuklayan polisleri içeri alınması konusunda söz vermişti şimdi gerçekleştiriyor biraz önce bdp ismini ağzıma almak istemediğim bir kadın biizm köşk adayımız vard diyor bence bunlar anlaşmış binlerce şehiti katili o adamı çıkarıp çumhurbaşkanı yapacaklar vatana millete ve ak partiye oy verenlerer hayırlı olsın

Yanıtla113
kara yazıgs_ermeydan@outlook.com:

bu ülkede bakan çoçukaları başbakanı çoçukları en güzel okullarda okuyor en güzel yerlerede askerlik yapıyor en güzel arabalara biniyor yatak odalarında kasalarla paralar çıkıyor gemicik alıyor fakiri çoçuğu polis oluyor onu da içeri atıyorlar hak mı adalet mi ak partilere göre adalet ama ALLAH KATINDA NE DİYECEKLER BİLMİYORUM O ZAMAN DA MASUM İNSANLAR HESAP SORARLAR.

Yanıtla012
BAKARA SURESİ 42. AYETiskarabulut@hotmail.com:

Bilerek hakkı bâtıl ile karıştırmayın, hakkı gizlemeyin.

Yanıtla07
adanalıiskarabulut@hotmail.com:

Demokrasi yamaçlarında yetişse bile insan, domokratik düşünceden nasibini almayabiliyor.

Yanıtla03
nabıziskarabulut@hotmail.com:

Bunlar göz dağı vermek içindi, adamların suçu yok, cumhurbaşkanlığı seçimi var serbest bırakılacaklar ki, ortam yumuşasın... Millet yumuşak huylu cumhurbaşkanı ister.

Yanıtla03
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title