Haberler

Çocuk mahkemesi hakiminden stajyer kıza taciz: Perdeleri kapattı, dudağımı öpmek istedi

Güncelleme:
Abone Ol

Adana'da 4'üncü Çocuk Mahkemesi'nde görev yapan hakim A.E. hakkında yanındaki stajyere cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla iddianame hazırlandı. Hakim hakkında 15 yıl ceza istenirken ifade veren genç kız, "Perdeleri kapattı, dudağımı öpmek istedi, ben geri çekildim" dedi.

Adana 4'üncü Çocuk Mahkemesi'nde görev yapan 36 yaşındaki hakim A.E. hakkında, yanında staj yapan 18 yaşındaki Adalet Bölümü öğrencisi liseli B.I. adlı kıza cinsel saldırıda bulunduğu suçlamasıyla 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. İddianamede, B.I.'nın hakimin odasından panik halde hızla çıkıp yürüdüğü anlara ilişkin güvenlik kamerası görüntüsü delil olarak yer aldı.

STAJ YAPTIĞI HAKİMİN ODASINDA CİNSEL SALDIRIYA UĞRADI

Adana'da bir lisenin Adalet Bölümü'nde öğrenim gören B.I., 2022 yılının Eylül ayında Adana 4'üncü Çocuk Mahkemesi hakimi A.E.'nin yanında staj yapmaya başladı. Hakim A.E., haftanın 3 günü yanında staj yapan B.I.'ya iddiaya göre kasım ayında odasında cinsel saldırıda bulundu.

Çocuk mahkemesi hakiminden stajyer kıza taciz: Perdeleri kapattı, dudağımı öpmek istedi

OLAYI PSİKOLOG KUZENİNE ANLATTI

Olayın ardından psikolog kuzenine yaşadıklarını anlatan B.I., annesinin de öğrenmesi ile okul müdürüne giderek durumu bildirdi. Okul yönetiminin devreye girmesi ile Adana 4'üncü Çocuk Mahkemesi hakimi A.E. hakkında soruşturma açıldı.

Çocuk mahkemesi hakiminden stajyer kıza taciz: Perdeleri kapattı, dudağımı öpmek istedi

GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILAN HAKİM İÇİN 15 YILA KADAR HAPİS TALEBİ

Soruşturma aşamasında hakimin önce görev yeri değiştirildi, ardından görevden uzaklaştırıldı. Adana Tarsus Cumhuriyet Başsavcılığı'nca iddianame hazırlanarak, hakim hakkında "Basit cinsel saldırı" suçundan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Çocuk mahkemesi hakiminden stajyer kıza taciz: Perdeleri kapattı, dudağımı öpmek istedi

"PERDELERİ KAPATTI, DUDAĞIMDAN ÖPMEK İSTEDİ"

Tarsus 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edilen iddianamede ifadesine yer verilen mağdur B.I., "Staj yaptığım bir gün odasında çok güzel olduğumu söyledi. Daha sonra konu yüzmeye geldi, yüzmeyi sevdiğimi söyleyince bana yüzerken videom olup olmadığını sordu. Olmadığını söyledim. Sonra konu birden alkole geldi. Biraz daha konuştuktan sonra bana dans etmeyi sevip sevmediğimi sordu. Ben dans etmeyi bilmediğimi söyledim. Daha sonra perdeleri kapattı. Ben ayağa kalktım, ayaktayken 'gel dans edelim' dedi. Ben bilmediğimi söyledim. Elini elime koydu ve diğer elini de belime koydu. Dans sırasında bana 6-7 kez değdi. Dudağımı öpmek istedi, ben geri çekildim. Rahatsız olduğumu, gitmek istediğimi söyledim. O esnada ellerimin ikisini de tutarak öptü. Kendimi geri çektim ve çıktım" dedi.

"BUGÜN GELDİN Mİ ADLİYEYE?"

Hakim A.E., iddianamedeki ifadesinde suçlamayı reddederken, B.I.'nın hakimin odasından panik halde hızla çıkıp yürüdüğü anlara ilişkin güvenlik kamerası görüntüsü de delil olarak yer aldı. Mağdur kızın telefon incelemesine ilişkin bilirkişi raporu da iddianamede yer aldı. Raporda olay gününden sonraki gün hakim A.E.'nin "Bugün geldin mi adliyeye, her şey yolunda mı?" şeklinde mesaj gönderdiği ve cevapsız aramaları olduğu belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güvenlik Kamerası Çocuk Hakim Adana Mahkeme Hukuk Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

9 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Temmuz Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Temmuz AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Temmuz Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 9 Temmuz 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 Temmuz Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! İlker Kaleli İspanyolca biliyor mu? SHP'nin açılımı nedir? SHP ne demek, açılımı ne? Sokak hayvanları düzenlemesinde neler var? İşte taslakta yer alan maddeler Sokak hayvanları düzenlemesi ne oldu? SON DURUM! Sokak hayvanları düzenlemesi Meclis'ten geçti mi? Immobile Beşiktaş'a transfer oldu mu, transfer bitti mi? MasterChef su böreği tarifi! En güzel su böreği tarifi! Su böreği tarifi nasıl yapılır? Su böreği için malzemeler! Hurşit Güneş kimdir? Hurşit Güneş hayatı ve biyografisi! Hurşit Güneş kaç yaşında, nereli? Paris Olimpiyatları ne zaman bitiyor?
1000

Yorumlar (27)

Kralçıplak:

Ayaklar baş olunca memlekete….

Yanıtla12439
Halit:

ruh hastası okumak çözmemiş

Yanıtla5294
Cebrail Butakın:

Bazıları kendilerinde bu kadar öz güven ,ego ve yetkiyi görürse ,işte böyle şeyleri yaparlar...

Yanıtla3211
SUNSET null:

hakimgate 2 vizyona girdi HSYK locadan biletli.

Yanıtla6170
Şahin Adıgüzel:

Helal olsun bacım sana.

Yanıtla8163
Buğra Er:

Adana hiç şaşırtmıyo

Yanıtla31102
Beg Kaya:

Adana seni…

1111
Düsünür:

Cezalandirilacak zatende. Neler oluyor neden bu durumlar yasaniyor diyede arastirilmasi lazim. Belli bir yastan sonra saglik kontrolunden gecilmeleri.laizm

Yanıtla399
A B:

Aklıma 500 milyon olayı geldi daha neler duyacağız

Yanıtla357
SERVET BİLGİN:

İFTİARA BİZ MELEĞİZ.

Yanıtla1928
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title